evde gogus nasıl calısıyorsunuz?

arkadaslar soru biraz sacma gelebilir ama kusura bakmayın
2 tane ayarlamalı dumbell var sitedeki calısma programına baktım ve hareketleri biliyorum

sorunum gogus hareketleri icin antreman sehpa sı gerekiyor evde calısan herkes sehpa aldı mı yoksa bu isin baska bir youlu var mı

mesela dumbell press, pullover falan sehpasız nasıl yapacağız pratik bir cozum var mı?

Ben 2 tane tabureyi koyuyordum, elime dumbbellları alıp öndekine oturuyordum, diğerine de sırtımı dayıyordum, öyle yapıordum..

bende ayak uzatılan puf muydu neydi adı onu alıyorum sandalyeye dayıyorum kafam sandalyeye gelecek şekilde yatıyorum çok rahat oluyor

ben kanepenin uç tarafına yatıyorum.oda sehpa gibi oluyor.hangi tarafı çalışıyorsam ona göre uzanış tarafımı değiştiriyorum

ben iki yöntem uyguluyordum,

1- yatağımın yanına tabure dayayıp taburenin üzerine yastık koyuyordum. belimden aşağsı yatağın üzerinde (dizlerim kırık), belimden üstü de taburenin üzerindeydi, yastıklı tabure ve yatak aynı hizadaysa bench'den konforlu oluyor:)

2- belimin biraz üstüne kadar yatağa yatıyordum, vücudumun üst kısmı omuzlar ve kafa boşlukta kalıyordu ve dik tutuyordum. bu sayede boyun kaslarım da gelişiyordu ;)

Back
Yukarı