Merhaba ben 16 yaşındayım boyum 1.73 kilom 62 benim bir sorum olucaktı evde 1 adet 5 kglık dumbell ile çalışıyorum yeni başladım 1 adet dumbell etkisizmi kalı diye sorucaktım..ve 5 kg rık ağırlığı arttırma gibi bi imkanım yok hareket sayısını arttırsam etkisi olurmu?
diğer konuda
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı 2.Gün Omuz - Arka kol
Çarşamba Off
Perşembe 3.Gün Sırt
Cuma 4. Gün Bacak
denilmiş.
ben şöyle bir program yapsam sorun olurmu
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı 2.Gün Göğüs-kol
Çarşamba Off
Perşembe 3.Gün Göğüs-kol
Cuma 4. Gün Göğüs-kol
=) Yani hep göğüs ve kol çalışsam bi sorun olurmu.. benim istediğim bölgeler bunlar çünki. ayrıca cumartesi pazarda off mu..
belki konuyla alakalı değil ama benim bi sorum olucak yetkililerin cevaplamasını rica ediyorum ben bu sporu 4 yıla yakındır yapıyorum ben sizin dediğiniz gibi antreman metotları uygulamadım 2 set yorulana kadar yaptım pazu çalışmasını ayakta bi sağ bi sol yorulana kadar 2 set bende dambıl set var bide halteri var onuda yatarak kaldırıyorum oda yorulana kadar 2 set ve bazı değişik hareketler bunları günlere yayarak yaptım şimdi yanlış yaptığımın farkına vardım sizin söylediğiniz gibi 3x8 4x8 gibi set tekrarlarda çok hafif kalıyor çalışmışlığım olduğu için nağapmam lazım lütfen acil bir cevap verin bekliyorum yetkililerden rica ediyorum yada bilen birinden
flexor hocam https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html adlı konuda 'kol,arka kol,omuz ve göğüs' ile ilgili hareket bilgileri verilmiş.Peki mide bilgileri nerede araştırdım ama 'dumbell ile mide'hareketleri bulamadım...![]()