Etlerin Pişmemiş 100er gramlık besin değerleri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve sheridan tarafından 27 Ekim 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. sheridan
    Offline

    sheridan Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    381
    Beğenileri:
    108
    Ödül Puanları:
    53
    protein- karb ve yağ olarak sıralayacağım

    Dana fileto
    20-0-3
    Tavuk göğüs
    22-0-2 ile 1 arası değişmekte tavuğa bağlı :)
    Hindi Gögüs
    23-0-2 ile 1 arası değişmekte hindiye bağlı :)
    Kalamar
    17-0-0.5
    Levrek
    18-0-2.5

    somonunki değişmekte çok fazla türü var hepsi bir değil onu yazmıyorum o yüzden
    aşşağı yukarı böyle pişirdikten sonra yağ orani bir miktarı biraz düşebilir ton balığını yazmadım o zaten mevcut herkes görebiliyor:)
    ama mineral ve amino asit bakımından en verimlisi dana eti arkadaşlar malesef 2. hindi tavukta 3. sırayı alır...
     

Sayfayı Paylaş