Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvisi Besin Değerleri

acemi_42

Üye
1 paket ETİ Yulaflı Kepekli Bisküvi= 151 kcal. ve 1 pakette 6 adet bulunmaktadır. 1 adet ETİ Yulaflı kepekli Bisküvi= 25 kcal. Enerji değeri (kcal) %30 , yağ oranı %47 oranında azaltılmıştır.
. 3 adet ETİ Form yulaflı kepekli Bisküvi= 1 ince dilim beyaz ekmek = 1,5 adet normal yulaflı kepekli bisküvi = 1 orta boy meyve

Besin öğeleri (1 paket)
Enerji (kcal) 151
Protein (gr) 3.7
Karbonhidrat (gr) 19
Yağ (gr) 4.8
Lif (gr) 4
Toplam Şeker (gr)7.2
Doymuş Yağ (gr)2.2
Sodyum (mg)226.7

ben çok acıkınca alıyorum daha yarısına gelmeden doyuyorum bence on numara bi bisküvi

1 paket ETİ Yulaflı Kepekli Bisküvi= 151 kcal. ve 1 pakette 6 adet bulunmaktadır. 1 adet ETİ Yulaflı kepekli Bisküvi= 25 kcal. Enerji değeri (kcal) %30 , yağ oranı %47 oranında azaltılmıştır.
. 3 adet ETİ Form yulaflı kepekli Bisküvi= 1 ince dilim beyaz ekmek = 1,5 adet normal yulaflı kepekli bisküvi = 1 orta boy meyve

Besin öğeleri (1 paket)
Enerji (kcal) 151
Protein (gr) 3.7
Karbonhidrat (gr) 19
Yağ (gr) 4.8
Lif (gr) 4
Toplam Şeker (gr)7.2
Doymuş Yağ (gr)2.2
Sodyum (mg)226.7
bende haftasonları alıyorum cok lezzetli

Yüksek tansiyonu olanlar için zararlı olabilir mi ? Sodyum olduğunu gördüm. Biliyorsunuz tuzda da sodyum var yüksek tansiyonlular için tuz yasak. Babam için düşünüyorum bunu almayı ama markette değerlerine bakınca sodyumu görünce vazgeçtim.

Bu tarz yiyeceklerde yağ oranlarının 4-6 gr seviyesinde olması normal midir? Definasyon döneminde ara öğün olarak kullanılması tavsiye edilebilir mi?

Eti yulaflı bisküvi

Selam, 150 gramlık 1 pakette 100gram karbonhidrat 700kalori var.
Sizce bulk dietiçin gainer niyetine ara öğünlerde 2 ye bölüp bunu tüketmek mantıklı mı ?

mantıklı sonuçta yulaftan yapılıyor, ayrıca yağsız sağlıklı kompleks karbonhidrat ariyorsan böyle kolay bulabileceğin, yine etinin diyet bisküvileri ve kurabiyeleri var meyveli vs.li çok çeşidi var ve bazilari cidden çok lezzetli, dışarıdayken karnım acıkırsa marketten alıyorm 1-2 paket tüketiyorum. Bazıları bağımlılık yapabilecek cinsten lezzetli :)

Back
Yukarı