Oncelikli olarak iyi sporlar adminlerimize ve tüm bodyforumtr ailesine saygılar ben bir ögrenciyim ve her okulda satılan fast food ice tea vs. Vs. Var ama bunları yemek istemiyorum ben dá az besin değerli bir şey yemek istiyorum (bu arada okuldailerin kalorisi yazmıyor onun için belirtmedim )
bunla yerine ilk tercihim çizi yemek(besn değerlerini bulamıyorum ama 65 gram hafif )
neyse ben konuma dôneyim sizce şu benimo denen masm seyi yiyimmi? Besn değerleri:
100 gramında
enerji(Kj/kcal) 1995/476
yağ(g) 23,1
doymuş yağ(g) 13,5
trans yağ(g) 0,08
karbonhidrat(g) 63,8
şeker(g) 38,4
lif(g) 3,4
protein(g) 5,2
Tuz(g) 0,6
paket ağırlıgı :77g
kullanıcı yorumu:
Bunlarla 5 kg vermişligîm var 1-2 gün benimo 3-4 gün cizi ile
yane zorlasam en iyisi bu olur diğerleri çünkü zaten fast foodlar yane eminim daha kalorili ama dediğim gibi çizi içnde bulur bulmz konu açacagım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:40 ----------
Yane 20-3 gun arası vrdim 5 kg yi
bunla yerine ilk tercihim çizi yemek(besn değerlerini bulamıyorum ama 65 gram hafif )
neyse ben konuma dôneyim sizce şu benimo denen masm seyi yiyimmi? Besn değerleri:
100 gramında
enerji(Kj/kcal) 1995/476
yağ(g) 23,1
doymuş yağ(g) 13,5
trans yağ(g) 0,08
karbonhidrat(g) 63,8
şeker(g) 38,4
lif(g) 3,4
protein(g) 5,2
Tuz(g) 0,6
paket ağırlıgı :77g
kullanıcı yorumu:
Bunlarla 5 kg vermişligîm var 1-2 gün benimo 3-4 gün cizi ile
yane zorlasam en iyisi bu olur diğerleri çünkü zaten fast foodlar yane eminim daha kalorili ama dediğim gibi çizi içnde bulur bulmz konu açacagım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:40 ----------
Yane 20-3 gun arası vrdim 5 kg yi