bugün sabah 2 yumurta, yeşil biber, kırmızı biber, sucuk, beyaz peynir, 2-3 zeytin, mısır taneleri olan karışım bir omlet gibi bir şey yaptım. bir kasenin yarısı kadardı bu yemek. yanındada 3 tane tavuk göğsü yedim uzun. fazla büyük değillerdi. azcıkta kepek ekmeği. 2-3 saat sonra salona yazılmaya gittim ve salona yazıldım. gittiğimde hoca göbek durumuma bakıp kardiyo yapmamız lazım dedi ve bisiklet sürdürdü. ben o dur der diye bekliyordum ama yaklaşık 55dk-1 saat bisiklet sürdüm. sanırım yatay bisikletti. sonra amacımı falan konuştuk ben kardiyo yapmak istiyorum ama ağırlıkta çalışacağım enerjim bitmez dedim. 5-10 dakikada koştum koşu bandında. ondan sonra z bar kaldırdıım. ağırlığın ne kadar olduğunu pek bilmiyorum ama 2 taraftada en az 5-7.5 kg falan vardı. sonra arka kol çalıştıran iplere geçtim onu yaptım. bu arada setleri 4er setten 10ar kez yapıyorum. eskiden piramit yapardım ağırlıkları değişerek 12-10-8 diye. arka koldan sonra kanata geçtim 3 alet vardı. 3 ünüde tamamladım ve limonata içtim. hoca bana super amino liquid önerdi. nasıl bilirsiniz yan etkileri var mıdır?