Erkeği mutlu etmenin yolları...

Ama konu erkeği mutlu etmenin yolları :)

konuyu kaydırmayın lütfen :D

nasıl mutlu olursunuz ? ben başlıkta 2 en büyük seceneği verdim... başka söze gerek yok ama bir de sizler anlatın :D:D

Bayanlar erkeği mutlu etmenin en önemli iki maddesinin bu olduğunu düşünüyorsa, bence oldukça sığ bir düşünce olur bu... Tamam kabul o iki madde görünürde bazı şeyleri çözer ama bence yeterli değil. Hele de işin içinde evlilik bağı varsa...

Bayanlar erkeği mutlu etmenin en önemli iki maddesinin bu olduğunu düşünüyorsa, bence oldukça sığ bir düşünce olur bu... Tamam kabul o iki madde görünürde bazı şeyleri çözer ama bence yeterli değil. Hele de işin içinde evlilik bağı varsa...
Eeee anlat ozaman galois91 nelerdir erkeği mutlu etmenin yolları ....

aslında mesele erkeklerin ilgisizlikleri değil ilgilerinin aniden yüksek oranda düşmesi..
buna da kadını elde edene, evlenene kadar gösterdiği aşırı, abartılı ve aslında samimi olmayan ilgi sebep oluyor..

yani ilgi mutlaka biraz azalır ama öncesindeki ilgi çok fazla olduğu için ilgisizlik çok bariz sırıtıyor..

bu işin bir maddiyatı var birde maneviyatı var.

-yemek yapmayı bilmeyen bir kadının erkeğine verebileceği mutluluk sınırlıdır bence.
-bunun yanında yatak odasıda önemlidir. Biten evliliklerin nedenlerine bakarsanız görürsünüz. Başım ağrıyo gibi mazaretler erkeği dışarı iter.Bakımlı olmak gerekir. Bakın güzellik değil bakımlılık diyorum.Çok Çok önemlidir.

bunlar maddiyattan birkaç örnekti. Şimdi işin maneviyat boyutuna gelelim

-güzel sözler her zaman önemlidir.Küçük ayrıntılarda büyük mutluluklar saklıdır.

-Ve kadının erkeğine sevgisini göstermesi çok önemlidir. Bunu karşısındakine hissettirmelidir.

-birde hoşsohbet vardır. Eşinle sohbet etmek ne kadar güzel birşeydir.

Son olarakda;

Erkek erkekliğini,kadın da kadınlığını bilmelidir...

Herşey karşılıklıdır...

Birde şu var ; "sen benim için birşey yazdın mı hiç?" bu özellike çok güzel hareketlerdeki skeçten sonra moda oldu. bayanlar , şunu bilmeniz gerek. Aşk-sevgi , hepimizi şair yapmıyor :)

Birde lütfen , sevgi sözlerinden çok , sevgi içeren hareketlerle yorumlayın sevgimizi. Her daim arım balım peteğim şeklinde konuşmayabiliriz. Ama eylemlerimizle sevgimizi belli ederiz. Buluşacaz diye 6da kalkarız. Yürünmeyecek yolları yürürüz sizi görecez diye. 10 dakika görelim diye takla atarız. Ama sonunda "sen beni sevmiyorsun" olur. Niye ? size *x* dememişiz. Nası ya ?

ne derseniz diyin erkek eğer kendi mutluluğu eşini ya da sevgilisini mutlu ederek bulamıyorsa hatalı bişeyler vardır o ilişkide..oturup düşünmeleri lazım..
zira karşındakini çok seviyorsan onun mutlu olmasını sağlamak sana yetiyor çoğu zaman..

bu bilimsel bir araştırma aynı zamanda..başkasını mutlu ederek mutluluğu arayanlar çok daha mutlu yaşıyorlarmış..

ne derseniz diyin erkek eğer kendi mutluluğu eşini ya da sevgilisini mutlu ederek bulamıyorsa hatalı bişeyler vardır o ilişkide..oturup düşünmeleri lazım..
zira karşındakini çok seviyorsan onun mutlu olmasını sağlamak sana yetiyor çoğu zaman..

bu bilimsel bir araştırma aynı zamanda..başkasını mutlu ederek mutluluğu arayanlar çok daha mutlu yaşıyorlarmış..

ben bunun en buyuk ornegını kendı babamda gordum halada goruyorum. yazsam buraya sıgmaz. ama gercekten mutlu oluyordu. kendısı yasamaz bıze yasatır ve sevınır. tabi ondanda bana gectı ondan ogrendım sonunda bu duyguyu.

dieze katılıyorum.şöyleki;bence bütün kutsal duyguların temelinde başkası için yaşamak vardır. bir anne yi kutsal yapan onu insanlığın en tepesine koyan, onun kendini reddedip cocuğu için yaşamasıdır. dünyadaki en kuvetli duygu olan,insana bu uğurda bütün maddi varlığını feda ettirebilecek olan aşkın temelindede aşıkım maşuku için yaşaması vardır.
bugunun toplumunda eksikliğini hissettiğimiz ,insanı yüce olana sevkeden merhamet hissinin de temelinde kendini reddedip karşındakinin yerine koymak, başkasının acısını kendi acısı bilip dindirmektir.

görüldüğü üzere bütün kutsal değerlerin arkasında başkası için yaşamak vardır.biraz kendimizi bırakıp başkası için,insanlık için yaşayabilirsek eğer kendimizle beraber bütün insanlık mutlu olacaktır diye düşünüyorum.

:D:badgrin:Bende başta yazdıklarıma 1 ek daha yapmak istiyorum :D

kumandayı ver ,tv nin önünden geçme :D:D

karnını doyur

sırtını kaşı :lol::lol::lol: :lol: tecrübe etmiş birisinden duydum bunu sırtını kaşırsanız çok mutlu ve relakss oluyorlarmış :lol::lol:

tecrübe eden varsa yazsın lütfen çok güldüm buna bugün :D

Back
Yukarı