en rahat spor çantası ??

herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle
hergün spor çantası taşıyorum nikenin standart modellerinden birini kullanıyorum okadarda rahat gelmiyo bana

sizin kullandığınız yada bildiğiniz rahat ve kullanışlı spor çantası var mı =) tşk

bencede en rahatı sırt çantası bende birde tane alıcam şu sıralar nike ın askılı çantasını kullanıyorum şöyle bir durum oluyor, çanta ağır oldugundan şah damarına baskı yapıyor olabilirmi?Çünkü uzun süre asılı kalınca başım dönmeye başlıyor bende omuz değiştiriyorum

ne işe yarar ayakabımı el mi bilmiyorum ama cok rahat ben bunu kullanıyorum baya geniş içi

ben spor çantamdan büyüklüğü hariç memnunum
L yerine XL almalıymışım
ilk başlarda idare ediyordu fakat kemer, havlu, eşortman(veya şort), tişört, supplement, vs derken davul gibi şişiyor
fakat yanında terlik koyma gözü(duştan sonra ıslak terlikler için çok işe yarıyor), eldivenler için gözler, mp3 player, pil, kilit, ıvır zıvır koymak için dış gözü, içte para veya merhem gözü çok kullanışlı
google da biraz aradım ama moqqlass'ın bahsettiği model(ortlama 25TL) http://urun.gittigidiyor.com/Nike-TOTAL-90-SPOR-EL-CANTASI-GOLD_W0QQidZZ21767702#aciklama hariç benimkini bulamadım
etraftan gördüğüm kadarıyla bayağı da tutmuştu
tavsiyem birkaç spor mağazası gezerek ve içlerine de bakarak çok gözlü ve büyük bir çanta edinmen
illaki nike değil diğer markalarınkiler de hiç fena değil bence
NOT: anlaşılacağı üzere sırt çantasından ziyade omuza asılan büyük çantalar tercihimdir.

Son düzenleme:
Cok fazla doldurmam dıyorsan adıdas'ın veya nıke'ın buyuk sırt cantaları ıyı oluyor.. Ama ayakkabı, supplement kabı, dus havlusu vs vs dıye uzayan bır lısten varsa bavul tıpı buyuk spor cantaları varya onlardan al derım..

üstte linki verilen canta bende de vardı yetmiyordu. Nikedan total 90 serisinin bi modelini aldım. İçi geniş kirli eşya bölmesi vs var gayet güzel ve rahat. Fiyatı 68 liraydı yanlıs hatırlamıyosam

niketotal90ba2494414spo.jpg

sırt çantası en rahatı aslında zigbog sabah işe giderken çantayı götürüyorum ağır kıyafet olunca takılmıyo =) spor giyinmek gerekiyo sırt çantası için bende =) baktığımın kola takma yeri falan silikonlu sanırım güzel bişeye benziyo =)

sırt çantası en rahatı aslında zigbog sabah işe giderken çantayı götürüyorum ağır kıyafet olunca takılmıyo =) spor giyinmek gerekiyo sırt çantası için bende =) baktığımın kola takma yeri falan silikonlu sanırım güzel bişeye benziyo =)

Evet, bunun sırt modelinde de omuza gelen kısımlarda hava yastıkları var çok rahat. Doğru söylüyorsun sırt çantası en iyisi ama eşyalar sığmıyor. Ya bu dağcılar gibi bir sırt çantası alıcam kafamın üstüne kadar uzanıcak, ya da bunu alıcam :D

Back
Yukarı