En Ağır Setinizden Önce Zihninizi Nasıl Yönlendiriyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
en ağır setine girmeden önce Johnie Jackson dünyanın en güçlü adamıyım diye düşünerek motive oluyorum diyor..

ben şahsen"son setin gerçekten ağır olduğunu ama ondan zevk alarak en üste çıkarmam gerektiğini düşünerek" işin içinden çıkıyorum..

gerçekten de her tam kaldırışımda zevk aldığımı hissediyorum..o tatmin bana yetiyor..

siz son setlerden yada ağır setlerden önce nasıl bir düşünce ile motive oluyorsunuz..

Son düzenleme:
Aynayada son kez bakıp direk agırlıga konsantre olup kendi kendime evet yapabilirsin v.s gibi sözler söylüyorum içimden . :) İşe yarıyor.

en agır setımde aslında psikolojik olarak bır nevı kendımı kandırıyorum agırlıgın daha hafıf oldugunu dusunuyorum buna kendımı ınandırıyorum ve agırlıgın altına gırıyorum

ayrıca kaldırmadan once kendımı hazırlıyorum bır kac sanıyelıgıne sankı o agırlıgın altındaymısım gıbı hıssetmeye calısyorum ve vucudumu o agırlıga hazırlamaıs oluyorum boylelıkle ve gercekten işe yarıyor...

Plajda ki kızlar aklıma geliyor :D :D

şaka bi yana kendimi falza motive etmem ama o anda sinirli gibi olurum aklımdan beni kızdırcak şeyler geçer ve tüm gücümü oraya toplarım.

en agır setıme gırmeden once bende agırlıgın hafıf oldunu benım bunu basarabılecegıme kendımı ınandırıyorum ve agırlıga gırıyorum cogu kezde bunu basarıyorum

muzikcalarda en sert parcayi acip 3 kez derin nefes alip veriyorum.
cigerler oksijene doyunca deheytt diyerekten :)

ağırlığın aslında hafif olduğunu düşünerek son sete girmeyi arada ben de yapıyorum

Arnold kendini kandırmaya farklı bir örnek yaparmış..8 tekrar yapması gerekiyorsa 10 yapmak için ağırlığın altına girermiş..

evet kesınlıkle bu set olayı dogru atıyorum o setı 8 yapmam gerekıyorsa ve agırlıgın altına bu amacla gırıyorsam 6 da tıkanıyorum eger 10 yapıcam dersem cok rahat 8 cıkarabılıyorum...bunu bende arda denıyorum ve gercekten işe yarıyor..

ınsanın psıkolojısı gercekten cok etkılıyor daha bu gun gogus ıdmanımda bunu yıne yasadım iş birazda kafada bitiyor ...

Back
Yukarı