En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
guardbody çok alçakgönüllü ve kültürlü bi abimiz.
egosu şişik değil, sorulan her soruya cevap vermeye çalışıyor. favorim kendisidir her zaman.

Akşam akşam gözüme ilişip gülümsememi sağlayan en iyi mesajdı :D:D:D

ben karasan abi diyorum...çünkü gerçekten cok efendi, iyilik dolu, cok temiz kalpli, iyi düşünen, neyse onu söyleyen, dobra dobra olmaktan çekinmeyeni,çok iyi bir eleştirmen, kısacası, boş olmayan ve cok iyi bir insan.....:)...evlenecegi insanla ömür boyu mutlu olur inşallah.....

ben senin niye gülümsediğini biliyorum.göbekteki şişiğin yanında egosundaki şişik belli olmuyor diye içinden geçirmiyorsan neyim :)

:lol::lol::lol: Valla ben bişey demedim :badgrin::badgrin::lol:

Sempati olarak ifade etmem çok doğru olmaz ancak site üyelerinden en merak ettiğim FLEXOR…(çektiği fotoğraflarda yakaladığı detaylar ilgimi çekiyo…çok başlıkla alakalı değil gerçi ama onunla eğer yüzyüze gelebilseydik ondan sitenin üye potansiyelinin alegorisini yapmış olsaydın tabiatta neyin karşına geçip deklanşöre basardın diye sormak isterdim doğrusu..onun objektifine nasıl yansıdığımızı merak ediyorum...)saygılar….

Son düzenleyen: Moderatör:
en karizmatik diye sorulmuş olsaydı kesinlikle diez derdim!
Büyük olasılık üst üste mesaj attığım için azarlayacaktır :D
dip not;
ilk azarımı ondan işittim :D

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki tüm adaylara saygım sonsuz. Amaa .. Diğer adaylar bir yana "Karasan" bir yana. Tek kelime ile "Remarkable"bench_O

Ben karasan dedim. Neden dedim? Boş geçmeyeyim diye, içimden ona oy kullanmak gelince ona tıklayıverdim.

Ama büyük Türk şairinin dediği gibi bir düşüncem var bu konuda;

En güzel deniz,
henüz gidilmemiş olanıdır.
En güzel çocuk,
henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz,
henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz,
henüz söylememiş olduğum sözdür..

Diyen şair
gibi bende;

"En sempatik üye
Henüz kaydolmamış olandır"
:D

arkadaslar beni hicmi seven yok yavvv.sevmeyi birak bi kisinin bile sempatisimi yok :):) dün aldigim weider amino carpsinki ben forum üyelerinin cogunu seviyorum..en gariban benmisimde haberim yokmus :):):) ahada küstüm

yok yok küsme bence:) herkes bütün sempati duyduğu üyeleri yazsaydı heralde ''en çok başlığı'' nın bir manası kalmazdı ..

ozaman benimde en çok sempati duyduğum bodyforumtr üyesi sivaslı olsun ;)

Back
Yukarı