valla ben nike kuılanıyorum cok güzel bir eldiven ama ben mecburen kulanıyorum buy nasır olayı bendede var ben size bir tavsiye verebilirim anteraman yaparken yanınızda pudra bulundurun TALK PUDRA herzaman elinizi PUDRALAR sanız biraz olsun engelliyo tavsiye edilirDaFFy dedi:eldiven alma bence cok kotu kokuo tabı bu dedıgım ucuz derıler ıcın gecerlı nıke ın var guzel ama verılmez 20 - 25 ytl en iisi ıkı sunger parcası bul koltuk dosemesınden
sarc4stic dedi:Carrefour gibi yerlerde ucuza bulursun 4-5 milyona ama DaFFy'nin dediği gibi koku konusunda bir garanti veremem. Nike ve Adidas gibi markaların mağazalarında da bulabilirsin ama 30-35 Ytl civarıdır. Benim özelikle sırt günü avuçlarım su topluyordu, eldiven aldım ama pek bir şey değişmedi. Bence tek özelliği bu 8) Güzel duruyor yani. Cidden elin nasır olmasın diye alıcaksan "şekil" eldiven yerine gerçekten işe yarayacak bir şey bulmaya çalış.
zfrskr dedi:sarc4stic dedi:Carrefour gibi yerlerde ucuza bulursun 4-5 milyona ama DaFFy'nin dediği gibi koku konusunda bir garanti veremem. Nike ve Adidas gibi markaların mağazalarında da bulabilirsin ama 30-35 Ytl civarıdır. Benim özelikle sırt günü avuçlarım su topluyordu, eldiven aldım ama pek bir şey değişmedi. Bence tek özelliği bu 8) Güzel duruyor yani. Cidden elin nasır olmasın diye alıcaksan "şekil" eldiven yerine gerçekten işe yarayacak bir şey bulmaya çalış.
Ya aynı dert bende de başladı.Belli bi kg den sonra lat ve barfix ellerin canına okuyo.Eldiven aldık yine kar etmedi yok mu bunun bi çözümü belki hocalarımız biliyodur?