Eldiven??

gkhngs

Üye
2 haftadır body yapıyorum...

Eller nasır tutmadan bir eldiven almak istiyorum...Yalnız nerde satılır bu elidvenler bilmiyorum...

Fikri olan varmı?

eldiven alma bence cok kotu kokuo tabı bu dedıgım ucuz derıler ıcın gecerlı nıke ın var guzel ama verılmez 20 - 25 ytl en iisi ıkı sunger parcası bul koltuk dosemesınden

Carrefour gibi yerlerde ucuza bulursun 4-5 milyona ama DaFFy'nin dediği gibi koku konusunda bir garanti veremem. Nike ve Adidas gibi markaların mağazalarında da bulabilirsin ama 30-35 Ytl civarıdır. Benim özelikle sırt günü avuçlarım su topluyordu, eldiven aldım ama pek bir şey değişmedi. Bence tek özelliği bu 8) Güzel duruyor yani. Cidden elin nasır olmasın diye alıcaksan "şekil" eldiven yerine gerçekten işe yarayacak bir şey bulmaya çalış.

Valla gecen 10 adet eldiven dagittim. Bana sponsor mahiyetinde bedava geliyordu. Burda olsaydin yardimci olurdum.

Eldiven almak zorunda degilsin. Normal sünger varsa onlarida kullanabilirsin.

süngerde elin filan kayabilir, koku olayına gelince eldiveni her hafta yıkarsın. aşırı pahalı birşey almana gerek yok.

DaFFy dedi:
eldiven alma bence cok kotu kokuo tabı bu dedıgım ucuz derıler ıcın gecerlı nıke ın var guzel ama verılmez 20 - 25 ytl en iisi ıkı sunger parcası bul koltuk dosemesınden
valla ben nike kuılanıyorum cok güzel bir eldiven ama ben mecburen kulanıyorum buy nasır olayı bendede var ben size bir tavsiye verebilirim anteraman yaparken yanınızda pudra bulundurun TALK PUDRA herzaman elinizi PUDRALAR sanız biraz olsun engelliyo tavsiye edilir :D

bende nike kullanıcısıyım ve gayet memnunum geçen yıl 21 milyona almıştım üstelik bileklerimide kavrıyor sağlam ve güven hissi veriyor gayet güzel ellerinde havasız kalmıyor üzerindeki kumaş havayı engellemiyor

dandik bişeye benziyor dostum git görerek ve deneyerk nike den al 25 ytl oda üstelik bilekleri kavrıyor ;)

valla bence görerek almak hem risksiz beklemek yok kredi kartımın güvenliğini riske atmıyorum ama sen bilirsin belkide hoşuna daha farklı bi eldiven gidecek zevk işte

Aslinda supplement ve gym esyalari satan bir site acmak lazim. Sonucda maksat hizmet ve ucuza insanlara ürünler sunmaktir.

Sonunda arkadaşların da tavsiyesi ile nike dan aldım eldivenii...

Large aldım beden olarak...

Drifit diye bir teknoloji ile üretiliyomuş bu eldivenler...Yani teri giysinin alt tabakasından geçriiyor ve derinin terli kalmasını önlüyomuş...

Baya hoşuma gitti...Fiyatı 32 ytl...

sarc4stic dedi:
Carrefour gibi yerlerde ucuza bulursun 4-5 milyona ama DaFFy'nin dediği gibi koku konusunda bir garanti veremem. Nike ve Adidas gibi markaların mağazalarında da bulabilirsin ama 30-35 Ytl civarıdır. Benim özelikle sırt günü avuçlarım su topluyordu, eldiven aldım ama pek bir şey değişmedi. Bence tek özelliği bu 8) Güzel duruyor yani. Cidden elin nasır olmasın diye alıcaksan "şekil" eldiven yerine gerçekten işe yarayacak bir şey bulmaya çalış.

Ya aynı dert bende de başladı.Belli bi kg den sonra lat ve barfix ellerin canına okuyo.Eldiven aldık yine kar etmedi yok mu bunun bi çözümü belki hocalarımız biliyodur?

zfrskr dedi:
sarc4stic dedi:

Ya aynı dert bende de başladı.Belli bi kg den sonra lat ve barfix ellerin canına okuyo.Eldiven aldık yine kar etmedi yok mu bunun bi çözümü belki hocalarımız biliyodur?

Avuç içi kadar büyüklüğünde yumuşak bir kumaş parçası bulacaksın.Bunu 2-3 cm boyunda olacak şekilde rulo halinde yuvarladıktan sonra eldivende parmakların geçeceği yerin hemen altına tersten dikeceksin.Pratik bir çözümdür ve işe de yarar :)

Back
Yukarı