Ekmek tüketimi

Merhaba, Kilo almaya çalışıp aynı zamanda yağ oranını düşürmek isteyen kişi hangi ekmeği tüketmesi daha doğru olur ? Ben 180 boyunda 65 kilo biriyim ama yağ oranım fazla, bazen ekmek tüketmek zorunda kalıyorum, tüketeceğim zaman hangisini yemem doğru olur ? (Tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, kepekli ekmek vs.)

HİÇBİRİ

Merhaba, Kilo almaya çalışıp aynı zamanda yağ oranını düşürmek isteyen kişi hangi ekmeği tüketmesi daha doğru olur ? Ben 180 boyunda 65 kilo biriyim ama yağ oranım fazla, bazen ekmek tüketmek zorunda kalıyorum, tüketeceğim zaman hangisini yemem doğru olur ? (Tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, kepekli ekmek vs.)
Milletimizdeki bu ekmek aşkı nedir :) Patates, pirinç , bulgur , yulaf tüket.

Tam buğday felan olabilir de beyaz ekmek bile olsa çokta sıkıntı olmaz. Cidden yarışmalara hazırlanmıyorsan veya 3 ay sonra şu kiloya şu yağ oranında çıkcam demiyorsan abartmadan tüketebilirsin. Oturup tam ekmek yemediğin sürece hop göbek çıkacak değil. Sporu hayatını güzelleştirsin diye yapıyorsan kendine işkence etmeninde anlamı yok :D git menemenin yanında ekmeğide ban bir zahmet :D

Back
Yukarı