arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. buraya yazmamın asıl amacı kendimi motive etmek. 2 gün salon 1 gün dinlenme olarak çalışıyorum.
programım
10 dakika koşu bandında ısınma ( hız 6 da başlayıp kademeli arttırarak 12 de bitiriyorum.
daha sonra 10 dakika hızlı bir şekilde hafif sert ayarda bisiklet çeviriyorum.
bisikletten sonrada 10 dakika sert ayarda airwalker isimli bir makinede havada yürüyüş yapıyorum
her serinin arasına 25x2 mekik ekliyorum.
antremanı kısa ama sert yaparak vucudu çok fazla yormadan yüksek güç sarfederek kalori ve yağ yakımını hedefledim. şuan 3. haftama giriyorum ve 95 kiloyum. sanırım bu sadece vucuttaki su dengesi ile oldu ama zayıflama evrem bugünlerden itibaren başıyor.
ayrıca sabah kahvaltıda yulaf+süt+1 çay kaşığı orjinal bal yiyorum.
öğlen az çorba + salata çeşitleri + 1 kap sulu yemek yada bulgur pilavı yiyorum.
akşamları 5-6 gibi lor peyniri ve kepek ekmeği yiyorum midemi tutacak kadar.
antreman saatlerim akşam 7:30 - 9.00 arası.
15.02.2013 = 97 KG. bel : 100 cm. yağ oranı : 25,74
04.02.2013 = 94 KG. bel: 98 cm. yağ oranı : ?? (belin küçülmesinin nedeni kasların sıkılaşması olabilir)
programım
10 dakika koşu bandında ısınma ( hız 6 da başlayıp kademeli arttırarak 12 de bitiriyorum.
daha sonra 10 dakika hızlı bir şekilde hafif sert ayarda bisiklet çeviriyorum.
bisikletten sonrada 10 dakika sert ayarda airwalker isimli bir makinede havada yürüyüş yapıyorum
her serinin arasına 25x2 mekik ekliyorum.
antremanı kısa ama sert yaparak vucudu çok fazla yormadan yüksek güç sarfederek kalori ve yağ yakımını hedefledim. şuan 3. haftama giriyorum ve 95 kiloyum. sanırım bu sadece vucuttaki su dengesi ile oldu ama zayıflama evrem bugünlerden itibaren başıyor.
ayrıca sabah kahvaltıda yulaf+süt+1 çay kaşığı orjinal bal yiyorum.
öğlen az çorba + salata çeşitleri + 1 kap sulu yemek yada bulgur pilavı yiyorum.
akşamları 5-6 gibi lor peyniri ve kepek ekmeği yiyorum midemi tutacak kadar.
antreman saatlerim akşam 7:30 - 9.00 arası.
15.02.2013 = 97 KG. bel : 100 cm. yağ oranı : 25,74
04.02.2013 = 94 KG. bel: 98 cm. yağ oranı : ?? (belin küçülmesinin nedeni kasların sıkılaşması olabilir)