ben ve arkadaşım, tam hafta 4 gün olmak koşulu ile 2 hafta boyunca farklı dozajlarda efedrin kürü kullandık..
ben 25 mg efedrin 300 mg aspirin 2 bira bardağı koyu kahve ile arkadaşım 50 mg efedrin 300 mg aspirin 1 bira bardağı koyu kahve ile kullandı..
antrenmandan 1 saat önce kürü aldık. anteremana başlamadan önce yarım lt su içmenizi öneririm. antreman sırasında 1.5 lt su antreman sonrası da bol miktarda su içtik.. Antrenman süresince unutulmaması gereken normalde 5 km koşuyorsanız 10 km koşmayın
çünkü yorulduğunuzu hissetmiyorsunuz.. sonra ertesi gün fenalıklar geçirmeyin weightlifter Gelelim herkesin sakın kullanmayın şöyle böyle triplere sokuyor fena yapıyor dediği efedrinin antreman sonrası yemekten yarım saat sonra etkilerine..... işte psikolojik yan etkileri mi desem hala kürün verdiği gaz mı desem.... Birden oturuduğunuz yer mekan falan size dar gelebilir! sürekli derin nefes almak iç çekmek sıkıntı gibi farklı etkileri ortaya çıkabilir bunu atlatmanın en basit yolu hemen kısa süreli antremanla ter atın ya da çıkıp hızlı bir tur atın dolaşın yani sabit durmayın hareketlenin de naparsanız yapın hyper_hyper_hyper_. Ani bir terlemenin ardından herşey normale dönüyordu .. yani biz de bu şekilde oluyordu.. Bir de kürü hangi saatte alırsanız yaklaşık bir 7-8 saat uyku uyuyamazsınız! halisülasyonlar aşırı sinir falan olmadı.. biraz asabiyet vardı arkadaşda.. bi de kalp atışınızı duyabilirsiniz kalbiniz sanki patlayacak gibi çok güçlü kan pompalıyormuş gibi olabilir ben de oldu bu da bir paranoya olabilir çünkü arkadaşımda asla olmadı.. Ben böyle durumlarda tansiyonumu falan hep ölçtüm antremansonrası 12 - 7.5 civarlarındaydı.. yorgunluk falan ortadan kalktı. ertesi gün de herhangi bir yan etki yoktu.. Bize yan etkisi olmadı diye size her gün kullanmanızı da tavsiye etmem.. ki biz de kullanmadık.. ASLA EFEDRIN'I KULLANIN DEMIYORUM.. Şimdilik kullanmıyoruz ne de olsa ilaç.. Ama bir ay ara verip 1 -2 hafta kullanabilirim..
SONUÇ
Artıları = 2 haftada ben 100 kg'dan 96'ya arkadaş 104 kg'dan 98'e, yorulma yok, hissedilir güç artışı, iştah kesmesi, Kolay kilo verdirmesi. Her kürün 50 KURUŞ gibi komik bir paraya mal olması 
Eksileri = Kalp atışlarının artışı insana ilk başlarda korku veriyor bununla beraber bazı psikolojik paranoyalar can sıkıntısı, rahatsızlık, bulunduğun yerden kaçma arzusu
Uykusuzluk, ağız kuruluğu..
arkadaşımda çalışırken biraz asabiyet vardı oda sadece salonda çalışırken oluşuyordu sanırım efedrin 50 mg almasından dolayı olabilir
TEKRAR SÖYLÜYORUM ASLA EFEDRIN'I KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM! SİZDE KÖTÜ SONUÇLARA NEDEN OLABİLİR! KALBİ ZAYIF TANSİYONU OLANLAR ASLA DÜŞÜNMESİN BİLE!
Son düzenleme: 9 Mayıs 2008