Eczacıbaşı Supplement Sektörüne Giriş Yaptı

ulker zaten bebe mamasi uretiyor bu nedenle yeterli altyapisi vardir, eczacibasina gelince bir tane uygun fiyatli kaliteli whey cikarsalar yeter diyorum, insallah duyarlar :)

arkadaşlar birkaç gün önce eczacıbaşına yazdığım mailin cevabı suan elime ulaştı mail,

iyi günler,

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Vitamin, mineral ve beslenme destek ürünleri dışında kalan sporcu gıdaları olarak nitelendirdiğiniz aminoasit, protein tozları, performans artırıcı çeşitli maddeler ürün portföyümüzde yer almamaktadır ve üretimi düşünülmemektedir.

Saygılarımızla,

Dr. İlker Örsal
Medikal Uzman

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama

Medikal Müdürlük

işte boyle arkadaşlar yine hevesimiz kursağımızda kaldı gibi...

arkadaşlar birkaç gün önce eczacıbaşına yazdığım mailin cevabı suan elime ulaştı mail,

iyi günler,

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Vitamin, mineral ve beslenme destek ürünleri dışında kalan sporcu gıdaları olarak nitelendirdiğiniz aminoasit, protein tozları, performans artırıcı çeşitli maddeler ürün portföyümüzde yer almamaktadır ve üretimi düşünülmemektedir.

Saygılarımızla,

Dr. İlker Örsal
Medikal Uzman

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama

Medikal Müdürlük

işte boyle arkadaşlar yine hevesimiz kursağımızda kaldı gibi...

böylece güzel hayallere son noktayı koymuş olduk..
ancak ben yine de uzun vadede Türkiye'de üretime başlayabilecek tek firmanın eczacıbaşı olacağını tahmin ediyorum... (hem altyapısı ile hem de mevcut pazar potansiyalinin farkında olan bir firma olduğundan)

Son düzenleme:
Eczacıbaşının ürün portföyüne baktım, daha çok 35 yaşlarında, fitness yapan yönetici tipine yönelik ürünleri var gibi görünüyor, tarz olarak gözlerine Solgarı kestirmişler gibi geldi, zaten sadece Eczanelerde ürün satmaları da bu tezi güçlendiriyor, o yüzden Solgar'ın nasıl yalandan bir amino asit ürünü var, onun ötesine geçeceklerini sanmıyorum, şehirli, orta-üst düzey yönetici tipinin proteinle amino asitle pek bir işinin olmayacağı ortada.

ya arkadaşlar nolcak bizim bu halimiz. şu supplement sektörünü kurtların eline mi bırakcaklar.adamlar hem bi ton para istiyo hemde yok sahte mi orijinal mi bi taraftan onu düşünüyoruz. yani kafayı yememek içten bile değil.:mad:kafa_:mad:

Eczacıbaşı ufak bir diş macununu bile ithal ediyor. Vitaminleride "nutritional labs" amerikan firması tarafından üretilecekmiş. Protein tozu üreteceklerini enazından 2009-2010'a kadar bahsedilmiyor. Öyle birşey olsa bile gene yurt dışında üretilip Türkiye'de pazarlanır. Buda fiyat olarak hiçbir indirim yada ekonomiklik getirmeyecek. Vitaminlerinde 21-55ytl'ye satılacağını belirtmişler. Zaten eczacıbaşının markasından ötürü, diğer markalardan düşük fiyat politikası izleyeceğini de sanmıyorum.

men's health türkiye gibi içeriğinin %70-80'i vücut geliştirme üzerine bir dergiye reklam vermeleri beni umutlandırmıştı.hatta "oldu bu iş" demiştim.herkes gibi benim de hevesim kursağımda kaldı.

Back
Yukarı