Dymatize Nasıl bi Ürün Sizce?

gollom

Üye
Normalde Optimum Amino2222 Kullanırım amino olarak fakat bu aralar gözüme Dymatize Super Amino 4800'adlı ürün çarptı Hem adet olarak uygun geldi hemde fiyat bakımından; Optimum: Amino2222:325Tablet Dymatize:SuperAmino4800:500tablet Fiyatları aynı fakat benim önemsedigim kalite farkı dynmatize'ın Kalitesini bilen varmı?

dymatize marka olarak ozellikle bu sene biraz daha ön plana çıkmış durumda.ürün kalitesi guzel fakat amıno bazında 2222 daha kaliteli.4800 ibaresi tamamen aldatmaca.tek tablet bu degeri taşımıyor sonucta.

Gollom dymatize ürünlerinden şimdiye kadar amino , xpand , z force kullandım gayette memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle

Gollom dymatize ürünlerinden şimdiye kadar amino , xpand , z force kullandım gayette memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle

merhaba arkadaşım bende xpand alcam ama nasıl olduğunu merak ediyodum kullananda yok bana birz anlatırmısın etkileri neler yan etkisi varmı içinde cafein var bu doz aşımında doping e giriyo ben sporcuyum bu ilaç rahatca kullanılabilcek bi ilaçmı
birde gh stack ile birlikte kullancam bir zararı olurmu teşekkürler

Back
Yukarı