Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
ben yarın sipariş vericem yeni serimi daha iyi eskimi bi seride soya varmış diye duydum yeni seri olan 81 porsiyonmu 73 mü

sıkıntı yaşatırmı eski seri söyliceğim sitede 81 servislik baya bi okudum eski servis alıyomuş çoğu kişi bilerek

Eski seri iki kutu kullandım bir sorun yaşamadım, kaç yıldır piyasada olan bir üründü ve çoğu kişi de kullanıyordu. Bence eski seri hala iyi bir seçenek.
Zaten soya iz miktarda kullanılıyor, genel olarak çoğunlukla saf proteindir.
Keşke servis sayısını degiştirmeselermiş.
Yeni seri vanilya varsa oda alınabilir, 77 servis.

definasyona gırdım optimum var bu hidro teknolojisini deniyim dedim birde bakalım yanınada olimp bcaa optimum glutamine bitincede syto glutamine[DOUBLEPOST=1397160483][/DOUBLEPOST]cyto pardon[DOUBLEPOST=1397160709][/DOUBLEPOST]sanada sorayım ben bi sitede buldum 3d secure güvenlik sistemi yazıyo kesinlikle güvenlidir dimi kredi kartıyla bu konu hakkında bilgin varmı ?

Bu ürün kalite mi düşürdü bana mı öyle geliyor? Eski seride 28 gramda 25 gram protein vardı, şu an 31 gramlık serviste 25 gram protein var. Böyle bir durum bence kabul edilemez. Maliyet düşürmek için yapılan bir hamle mi bu acaba? Bana hiç mantıklı gelmiyor, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm.

0.5 yağ eklemiş bide 1 karbonhidrat eklemiş amino asit profilinde oynama vardır belki ama dedigin gibi maliyet hesabıda vardır elbet

s.a arkadaşlar yeni dymatize iso 100 aldım bionutra die bi ithalatçı ve içinden kırmızı büyük ölçek çıktı yeni sürümünü alan varmı

3. kutuma başladım yakın zamanda ve bence de gayet işini yapan, iş gören bir ürün. Yani önceden söyleyeyim de alacakları caydırmak gibi bir düşüncem yok. Zaten eminim ki diğer markaların durumu çok daha vahim. Aşağıdaki fotoğraf doğrudan kutunun üzerinden çektiğim ve bakanlık onaylı olduğunu düşündüğüm Türkçe çeviridir.

Eki Görüntüle 27126

sorma ya napıcaz o işi benımde kutu yenı elime geçti arkadaki bu yazı çok moralimi bozdu

Dymatize Elite Casein ile ilgili de bu konuda bir sıkıntı çıkmıştı. Mehmet ÖZ, ABD'de katıldığı bir programda Dymatize Elite Casein'deki protein oranının çok çok düşük çıktığını söylemişti. Hatta rakam olarak bu oran 30%'lardaydı. Söylenenler ne kadar doğrudur, bilemem ancak marka olarak Optimum'a dönmek sanırım daha iyi olacak benim için.

Yeni surumde neden endiseniz var. Etiket degerleri ustunde.urunun orjinalligindenmi endise ediyorsunuz

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

servisi düşük oldugu yetmezmiş gibi birde arkasında minimum 21 gr protein yazıyo o kafamı bozdu biraz

Takilmayin etiketlere arkadaslar. Yeni seride soya kullanilmamis. Eski seriye gore artisi bu. Olcek grami artip protein dusmus olabilir ama soyasiz yeni seri. Ha cok takildiysaniz baska markalara bakabilirsiniz. Dert etmeyin bence

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar yeni seri aldım bende,sizin ürünleriniz içinde beyaz küçük parçacıklar var mı?Aroma gourmet chocolate

Back
Yukarı