canvx52 canvx
Üye
O zaman suplementer.com dan alabiliriz degilmiSupplementler sitesine sorduğumda soyanın artık olmadığını söylediler.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman suplementer.com dan alabiliriz degilmiSupplementler sitesine sorduğumda soyanın artık olmadığını söylediler.
Ben daha önce alışveriş yaptım ve güvendiğim bir firma.O zaman suplementer.com dan alabiliriz degilmi
Demekki elestrilerden sonra cikardilar olsa yazmak zorunadalar zaten peki kapida odeme yapiliyormu bu sitede birde urunden memnun kaldin mi etkisi nasil?Ben daha önce alışveriş yaptım ve güvendiğim bir firma.
Ben başka birşey almıştım, bu ürün için birşey söyleyemem. Kapıda ödemeyi bilmiyorum.Demekki elestrilerden sonra cikardilar olsa yazmak zorunadalar zaten peki kapida odeme yapiliyormu bu sitede birde urunden memnun kaldin mi etkisi nasil?
Kutu üzerinde kırmızı şerit ile "New Improved Taste" yazan ürünler yeni seri. ama bazı satıcılar hala eski resmi referans olarak kullanıyor olabilir. En iyisi satıcıya mesaj atıp bilgi alın.Ürünü buldum ancak Soyasız yeni ürün mü yoksa eski ürün mü çözemiyorum.
snlpzarda PowerGYM adlı kullanıcı satıyor anlayanlar bir bakabilir mi
ispanya ve ab ulkelerinde satilan urunlerde etiketteki bilgilerin icerikle uyusmadigi, urunde ciddi oranda karbo bulundugu ve ab yasalarina gore ciddi bir dolandiricilik yapildigi soyleniyor.
oturup detaylica cevirisini yapacak vaktim yok ama vakti olan arkadaslar belgeler sunulan bu baglantiyi incelesinler.
Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize
not: bazi konularda bahsedilen iyi urunlerin amerikada satilip diger ulkelere kotu mal yollandigi teorisi de boylece kanitlanmis oluyor.
ispanya ve ab ulkelerinde satilan urunlerde etiketteki bilgilerin icerikle uyusmadigi, urunde ciddi oranda karbo bulundugu ve ab yasalarina gore ciddi bir dolandiricilik yapildigi soyleniyor.
oturup detaylica cevirisini yapacak vaktim yok ama vakti olan arkadaslar belgeler sunulan bu baglantiyi incelesinler.
Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize
not: bazi konularda bahsedilen iyi urunlerin amerikada satilip diger ulkelere kotu mal yollandigi teorisi de boylece kanitlanmis oluyor.
Yukarda yazmıştım iso almak istiyorum ne yapayım diye o fotodan sonra vazgeçtim ultimate pro. aldım dahamı kötü ettik şimdi:/http://www.heathwood.org/ourprogram/SCJAS11doc/Brandnerl.pdf
bu da bir başka uzmanın makalesi, burada da dymatize, ultimate ve champion markalarının etiket bilgilerinin doğruluğu incelenmiş.
![]()
not: burada incelenen ürün Dymatize Elite Whey Protein Isolate dır.
Ben de aynı ürünleri kullanıyorum.Bcaa içinde olabilir ama yine de antrenmandan sonra da 3 tane alıyorum.Çoğu kişi protein tozlarının içinde bcaa olmasına rağmen ekstradan farklı bir bcaa ürünü kullanıyor.Merhaba arkadaşlar,
Bu ürünü aldım , arkadaşların yorumlarına ve araştırmalarıma göre iyi bir whey protein eyvallah ancak benim bir sorum olacak size .
Bu ürünün bir ölceginde 5.5 gr bcaa oldugu soylenıyor ve şimdi bende gaspari 6000 bcaa var antrenmandan once 3 tablet sonra 3 tablet olarak kullanıyodum . Artık kullanmama gerek var mı ya da tablet sayılarını düşürmeliyim .
Gaspari bcaa nın da yarısından fazlası dolu ziyan olsunda istemiyorum ama herşeyin fazlası zarar , onedenle ogrenmek istedim bırakabilirim bcaa yı
Kullanmaya gerek var,bana kalırsa.Ben her antremandan 1 saat önce ve antremanın hemen sonrasında 2 gaspari aminomax 8000 ve 3 gaspari 6000bcaa alıyordum.(1 ay önce bcaayı degistirdim dymatize 5050 yaptım 3 gr ant öncesi 3gr ant sonrası olarak).Geçen hafta hafif bir böbrek ağrısı oldu ilk olarak bcaa ve aminoasiti kestim.Cuma günü bacak antremanına girdim,cuma bacak günüm benim ağır girerim bacagı.Normalde aminoasit-bcaa vesaire kullanırken pazar sabahına ağrı kalmaz iken,(beslenmem uykum aynı olmasına ragmen),bcaa ve aminoasiti kesince bu cuma girdiğim bacak antremanının agrısı bugün bile neredeyse %25 seviyesinde devam ediyor.Normalde pazar sabahına biterdi ağrılar.Eğer antremanların ağır geçiyorsa,ağrıların oluyorsa 2 gün civarı,ben kullan derim.Neye güveneceğini şaşırıyor insan.Bu üründe böyleyse diğer ürünlerde de vardır mutlaka.
Ben de aynı ürünleri kullanıyorum.Bcaa içinde olabilir ama yine de antrenmandan sonra da 3 tane alıyorum.Çoğu kişi protein tozlarının içinde bcaa olmasına rağmen ekstradan farklı bir bcaa ürünü kullanıyor.