Arkadaşlar 4 aydır BB yapıyorum ve aynı süredir de forumu sürekli okuyorum bilgi edinmek için. Ben yağlanmadan ya da kilo almadan kas kütlesini arttırmak, hacim kazanmak istiyorum. Bu amaçla bu ürünü satın almak için Proteinmarket'e gittim. Orada mekan sahibiyle konuştuğumda whey protein sana hacim kazandırmaz hacim kazanmak daha fazla ağırlık kaldırmak istiyorsan Dymatize Super Mass Gainer almanı öneririm dedi.
Benim bildiğim gainerler kilo aldırıcı sınıfına giren ürünler, ama sorduğumda kilo aldırmaz hacim kazandırır şeklinde cevap aldım.
Şimdi vakti olup okuyan arkadaşlar varsa bana bir tavsiyede bulunabilir mi? Ne yapmalıyım.
183 boy 84 kiloyum. Kas kütlemi arttırmak istiyorum fakat daha fazla kilo almak istemiyorum. Ne kullanmalıyım?
Benim bildiğim gainerler kilo aldırıcı sınıfına giren ürünler, ama sorduğumda kilo aldırmaz hacim kazandırır şeklinde cevap aldım.
Şimdi vakti olup okuyan arkadaşlar varsa bana bir tavsiyede bulunabilir mi? Ne yapmalıyım.
183 boy 84 kiloyum. Kas kütlemi arttırmak istiyorum fakat daha fazla kilo almak istemiyorum. Ne kullanmalıyım?