Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Evet konu o malesef. Genetiği değiştirilmiş soya ile beslenen farelerin sağlıklı döl veremediği ve ölüm oranında artış gözlendiğini belirtmişler.

İyi ama içeriğinde soya bulunmayan protein tozu o kadar fazla değil. ON , ultimate , hardline ve mp gibi ürünlerde de soya bulunmakta.

İyi ama içeriğinde soya bulunmayan protein tozu o kadar fazla değil. ON , ultimate , hardline ve mp gibi ürünlerde de soya bulunmakta.

Farki soyliyeyim bu urun soya yagi ve soyayi direk bulunduruyor etkiketinde okunacagi gibi, On whey ise sadece soya lesitini icerir bir miktar.

Aradaki fark epey buyuk.

ayri Iso da soyle not olur

Soy Oil Is Genetically Modified.

Yani genetigi ile oynanmis soya yagi bulunur.Bilmem anlatabildim mi?

Bitmek üzere zaten en fazla 10 günlük vardı elimde. Ama dediğiniz gibi çok kullanmamak lazım. ON , Mp veya hardline geçerim kutu bitince.thums:

Carnivor ile bu ürün arasında kalmıştım. Genetiği ile oynanmış soya meselesi benim de kafamı karıştırdı. Ama içeriği de azımsanmayacak kadar iyi. Çok kafa karıştırıcı bir durum bu ürünün soya olayı.

Salonda çoğu kişi bu proteini kullanıyor. Ancak soya (gdo) içerdiğini söylediğimde yüzüme bakıyorlar. Çoğu farkında değil. Asla almayacağım ürünlerden biridir. Weider Premium Whey ile arasında uçurum yok weider alınabilir. Veya MuscleTech. Şahsen protein tozu olsun Kreatin olsun Almanları tek geçerim, kusursuzlar. A+ ürün sunuyorlar.

Salonda çoğu kişi bu proteini kullanıyor. Ancak soya (gdo) içerdiğini söylediğimde yüzüme bakıyorlar. Çoğu farkında değil. Asla almayacağım ürünlerden biridir. Weider Premium Whey ile arasında uçurum yok weider alınabilir. Veya MuscleTech. Şahsen protein tozu olsun Kreatin olsun Almanları tek geçerim, kusursuzlar. A+ ürün sunuyorlar.

Almanya'da McFit'te antrenör olarak çalışan bir arkadaşım var. Weider'in o kadar da abartılacak bir yanının olmadığını ve TR'de abartı fiyatlarda satıldığını söylüyor. Almanya'da fiyatı normal olmasına rağmen pek tercih sebebinin olmadığını söylüyor. Acaba 5 Lbs. lik bir kutudaki GDO miktarından ne kadar zarar gelebilir onu da düşünmek gerek. Zaten piyasanın güçlülerinin ürettiği bir çok ürünün genetiğiyle oynanmış durumda.

Almanya'da McFit'te antrenör olarak çalışan bir arkadaşım var. Weider'in o kadar da abartılacak bir yanının olmadığını ve TR'de abartı fiyatlarda satıldığını söylüyor. Almanya'da fiyatı normal olmasına rağmen pek tercih sebebinin olmadığını söylüyor. Acaba 5 Lbs. lik bir kutudaki GDO miktarından ne kadar zarar gelebilir onu da düşünmek gerek. Zaten piyasanın güçlülerinin ürettiği bir çok ürünün genetiğiyle oynanmış durumda.

Tam dediginiz gibi piyasada zaten bircok o kadar urunu mecburen alirken opsiyonel kullandigimiz bir protein tozunda arti olarak almak mantikli mi?

Tam dediginiz gibi piyasada zaten bircok o kadar urunu mecburen alirken opsiyonel kullandigimiz bir protein tozunda arti olarak almak mantikli mi?

Kesinlikle haklısınız ancak etkilerini değerlendirmek gerek. Örneğin steroid kullanan kişiler de kullandıklarının bünyelerine bazı zararları olacağının farkındalar.

Bu içeriğe rağmen fiyatının düşüklüğünün ve piyasadaki payının az olmasının sebebi demek soya olayı...

Yazın kullandığım bir başka ürün, oldukça ucuz fiyata bulduğum için denemiştim. Ürün protein miktarı konusunda oldukça iddalı, hatta kutusunda bir scoop da en fazla proteine sahip olduğu yazıyor(çok da düzgün yazamadım ama :) ). Tat olarak hakikaten fark ettiriyor oldukça farklı bir tadı var. Farklı dediysem kötü anlamında değil kaliteli ve lezzetli. Zaten scoop u daldırıp shaker a boşalttığınızda bir kütle gibi değil sanki çeşmenin kumundan dökermişcesine tane tane dökülüyor. Şu sıralar Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum ama alabilecek durumdaki herkese kesinlikle öneriyorum, iyi bir diyet protein tozu.

simdi bu soya meselesi nedir anlatacak olan zararı var mı yok mu söyleyebilecek olan bizi bilgilendirebilecek biri yok mu arkadaşlar bende bir kutu 2 kiloluk muzlu var eğer böyle olursa kullanmayacağım biri acıklayana kadar

içeriğinde soya var bu da östrojeni tetikliyor.halbuki biz testosterona bağımlıyız.fakat içindeki bu miktar soyanın gelişimi yavaşlatıcı etkisi olacağını pek düşünmüyorum ben.

Urunun cookies-creme aromalisinin 5lb olanini yeni tamamladim. Her alisverisimde farkli bir protein tozu kullanarak kiyaslamaya calisiyorum. Elbette etkisini olcumlemek mumkun degil. Benim karsilastirmam tat acisindan olabilir ancak.

Snu soylemeliyim ki ilk yudumda, eyvah dedim. Ancak hemen sonrasinda (ozellikle de 1 olcek icin 200 ml su kullandigimda) harika bir tat ile karsilastim. Kivami pudramsi ve suda hizla eriyor. Tadi ise ortalamanin uzerinde. Icerisindeki kucuk siyah cookie'ler de ayri bir lezzet katiyor. Yag ve karbonhidrat oranlarinin dusuk olmasi arti.

Ote yandan icerisinde sadece soya yok, genetigi degistirilmis soya var (bkz besin degerleri tablosunun son satiri). Airken bunu gozden kacirmistim. Diger markalarda da bu olabilir, ancak acik acik bu hataya dusmem. Soya kullanirim, ancak genetigi degistirilmis gida kullanmam. Bu sebeple oyum 'Basarisiz'a gidiyor.

ürünü pazartesi bursa nilparktan alıcam ama şu soya kafamı karıştırdı

nanobolix mi alsam ama iyidir o

sizce nanobolix mi dymatize mi ?

nanobolix %95 protein
dymatize %90 protein

ben sipariş Verdim ve içeriğide gayet güzel bir protein tozuna benziyor kullandıktan sonra detayları tekrar yazarım . bu arada içerisinde soya proteini değil genetigi değiştirilmiş soya yağı var bu miktar devede kulak kadar bişey yani içerisin de sıfır miktar yağ olan bir üründe olsa olsa ne kadar soya yağı olabilir. ben korkulacak kadar sorunlu bir ürün olduğunu düşünmüyorum.

Ürünü yurt dışındayken kullanmıştım, 2 kutu. açıkçası o zaman dek sadece on ve muscltech fan ı olan biris olarak yadırgamıştım ancak satıcı çok ısrar edince aldım. İlk kutudan sonra aklıma başka ürün almak dahi gelmedi. Şöyle diyebilirim ; 3 yıldır bu sporu düzenli yapan ve supplement kullanan biri olarak protein tozlarının kana karışımı konusunda çokta detaycı olmamayı öğrendim, ki bence profesyonel değilseniz bunun çokta farkını hissetmeyeceksinizdir (tabii ki kaliteli bir ürün kullanalım ama servet ödemeye gerek yok) bu ürün gerçekten çok farklı ve özel eğer fiyatını uygun bulursanız kesinlikle tavsiye ederim.

Soya lechitini(şuan çoğu protein tozunda kullanılıyor) soya yağından üretiliyor. ve şuan piyasadaki soya yağlarının %90'ının genetiğinin degiştirilmiş olduğu söyleniyor. Yani diğer çoğu protein tozunda da gdo'lu soya kullanılıyor olabilir. Dymatize açık açık belirtmiş ki böyle olmasına rağmen oldukça popüler.

Back
Yukarı