Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
eas önerirmisiniz optimumdan sonra?Bcaa ve glutamin bakımından optimumdan daha üstün ama kalitesini bilmiyorum.

• Like
Reactions: uzk
Arkadaslar Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize bu yazıyı ve Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show un videosunu inceledim.
DYMATIZE her iki tarafta da sınıfta kalmış.İçeriğinin doğru olmadığı söyleniyor. Ben de almayı düşünüyordum fakat şuan kararsızım içeriğinin dogrulugu konusunda.
Yalnız buradaki değerlerde iso 100 geçmiyor.Dymatize markası adına sadece elite casein 'i incelemişler,ben bu sitede araştırmalara baktım.Optimumda egg protein,dymatize'de elite casein.Dymatize elite caseindeki yalan da şurada;normalda dymatize diyor ki bizim ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.Bu kadar,yani içerisindeki protein karb yağ miktarında bir değişiklik çıkmıyor.Burada iso 100 yok,ama başka bir yerde iso 100deki hatalar da yazıyordu.23gr karb,73gr protein çıkmış 100gramında,muz aromali dymatize iso 100de.

şu kafa karışıklığını biri ortadan kaldırsa sırf bu yüzden nitro-tech alacağım her zaman kullandığım iso-100 yerine :S

benim kişisel tercihim hep avrupa mallarından yana oldu bu zamana kadar.mulltipower olsun weider olsun hiç bir ürününden şikayetim olmadı. amerikan ürünlerinin avrupa piyasasına farklı mal gönderdiği ileri sürülüyor ama avrupalı şirketlerin özellikle almanların bu tarz küçük oyunlara gireceğini sanmıyorum.bazı arkadaşlar fiyat kalite karşılaştırması yapabilir ,sonsuz saygımla beraber ben 2 kuruş fazlasını verip vicdanımın rahat olmasını istiyorum.iso 100 ü çok methettikleri için aldım en fazla 1 aya biter kutu sonra kürkçü dükkanı weider a döneriz:D

Yalnız buradaki değerlerde iso 100 geçmiyor.Dymatize markası adına sadece elite casein 'i incelemişler,ben bu sitede araştırmalara baktım.Optimumda egg protein,dymatize'de elite casein.Dymatize elite caseindeki yalan da şurada;normalda dymatize diyor ki bizim ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.Bu kadar,yani içerisindeki protein karb yağ miktarında bir değişiklik çıkmıyor.Burada iso 100 yok,ama başka bir yerde iso 100deki hatalar da yazıyordu.23gr karb,73gr protein çıkmış 100gramında,muz aromali dymatize iso 100de.
Arkadas aciklik getirmis. Hem dymatize iso degil o urun elite.muzluda cikan oran hatalari ile ilgili link verirsen daha aydinlatici olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden böyle dediniz hocam? bizimle de paylaşır mısınız. Kullanıyorum çünkü bilmek istiyorum
Kardesim bikac msj oncelere bakarsan anlasilir sebebi. Muzlu dymatize whey deki icerik yanlis cikmis. Her markada vardir belki 3assa 5yukari icerik hatalari ama fiyat olarak yuksek bi urunde hata cikmasida yazik dedirtyr verdigimiz paraya.

Kardesim bikac msj oncelere bakarsan anlasilir sebebi. Muzlu dymatize whey deki icerik yanlis cikmis. Her markada vardir belki 3assa 5yukari icerik hatalari ama fiyat olarak yuksek bi urunde hata cikmasida yazik dedirtyr verdigimiz paraya.

Baktım biraz ama benim öğrenmek istediğim bu durum çikolatalıda da var mı?

Baktım biraz ama benim öğrenmek istediğim bu durum çikolatalıda da var mı?
dostum bu işin çikolatası muzu vanilyası olmaz.adamlar zamanında reklamını iyi yaptıkları için artık sallamıyorlar tüketiciyi özellikle avrupa piyasasını. aynı ürün diğer markalarda da var sadece dymatize değil. bende aldım ama pişman değilim en azından bazı markaları yüksek fiyatı yüzünden eleştiren arkadaşlarıma verecek bir cevabım daha oldu

Testi yaptıran firma ürünü hala satmaya devam ediyor. Süreci tam algılayamamışsınız sanırım. Adamlar ne alakaysa test yaptıralım diyorlar.. Test yapıldıktan sonra ilgili değerler ile ellerine gelen o parti malın tamamını distribütöre geri iade ediyorlar ve bu durumun bu partiye özel bir durum olduğunu da sonradan açıklıyorlar. Kaldı ki yeni serilerde de sorun olsa o kadar olaydan sonra satmaya devam etmezler herhalde diye düşünüyorum..

Testi yaptıran firma ürünü hala satmaya devam ediyor. Süreci tam algılayamamışsınız sanırım. Adamlar ne alakaysa test yaptıralım diyorlar.. Test yapıldıktan sonra ilgili değerler ile ellerine gelen o parti malın tamamını distribütöre geri iade ediyorlar ve bu durumun bu partiye özel bir durum olduğunu da sonradan açıklıyorlar. Kaldı ki yeni serilerde de sorun olsa o kadar olaydan sonra satmaya devam etmezler herhalde diye düşünüyorum..
Bu durumun tek partiye mahsus olduguna dair bi bilgi varmi gozle gorulur bir link? Baska bi analaiz sonucu vs? Firmanin satip satmamasi gecerli sebep degil.

amerikada nasıl yaptırım yok ya FDE var koskoca herşey denetim altında...Ama bu ürünlerde nasıl böyle farklılık çıktı bilmiyorum arkadaşlar...
O değilde protein tozum bitmek üzere her zaman kullandığım İSO-100 e tekrar güvenerek satın almayı planlıyorum ama yeni seri ve eski seri seçeneği var,eski seri bence içerik olarak çok daha iyiydi yeni seriden.28 gr ölçekte 24 gr protein ve 6.5gr BCAA vardı ve 81 ölçek gidiyordu.içerisinde tek eksisi gdo lu soyaydı.Yeni seride ise ölçek 31 gr a çıkmış protein 25gr olmuş bcaa oranı 5.5 ve 73 ölçek çıkıyor...Bence eski seriden devam etmek daha mantıklı geliyor.Siz ne dersiniz?

Bu durumun tek partiye mahsus olduguna dair bi bilgi varmi gozle gorulur bir link? Baska bi analaiz sonucu vs? Firmanin satip satmamasi gecerli sebep degil.

Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize

İngilizce versiyonunu okuyabilirsiniz. Tabi ki yine de her şey net değil ve okunduğunda da bende hala bir miktar şüphe bırakıyor ama bir taraftan da bakın biz bu kadar dürüstüz size kalite kontrolden geçmemesi gereken malları satmadık, geri gönderdik test sonuçlarına bakıp distribütörüne yazıpta şimdi aynı kalitede malı müşteriye satacak da değillerdir herhalde.[DOUBLEPOST=1394815206][/DOUBLEPOST]
ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.

Amerika yasalarına göre bazı değerler yuvarlamaya uğradığı için bu durumu suistimal ediyor marka ve diğer markalar sanırım.

Son düzenleme:
ISO 100 DIŞINDA YİNE ISOLATE WHEY PROTEİN ÖNERİNİZ VAR MI ARKADASLAR? PROTEİN BCAA DEĞERLERİ İDEAL OLAN. VARSA BU DEĞERLERİ YAZARAK BİLGİLENDİRME YAPABİLİR MİSİNİZ?

ISO 100 DIŞINDA YİNE ISOLATE WHEY PROTEİN ÖNERİNİZ VAR MI ARKADASLAR? PROTEİN BCAA DEĞERLERİ İDEAL OLAN. VARSA BU DEĞERLERİ YAZARAK BİLGİLENDİRME YAPABİLİR MİSİNİZ?

Bende iso 100 kullanıyordum bitince amix iso prime cfm düşünüyorum değerleri iyi gözüküyor..
ImageUploadedByTapatalk1394971317.747089.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı