var evet yumurta urunu, valla optimum yine en dogru bilgiyi verelerden biri, % 5 oynuyor sanırım on whey lerde
Yalnız buradaki değerlerde iso 100 geçmiyor.Dymatize markası adına sadece elite casein 'i incelemişler,ben bu sitede araştırmalara baktım.Optimumda egg protein,dymatize'de elite casein.Dymatize elite caseindeki yalan da şurada;normalda dymatize diyor ki bizim ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.Bu kadar,yani içerisindeki protein karb yağ miktarında bir değişiklik çıkmıyor.Burada iso 100 yok,ama başka bir yerde iso 100deki hatalar da yazıyordu.23gr karb,73gr protein çıkmış 100gramında,muz aromali dymatize iso 100de.Arkadaslar Confirm alleged fraud ISO100 Elite Whey Dymatize bu yazıyı ve Oz Investigates: Protein Powder, Pt 1 - The 5 Hidden Signs You Have a Gluten Allergy | The Dr. Oz Show un videosunu inceledim.
DYMATIZE her iki tarafta da sınıfta kalmış.İçeriğinin doğru olmadığı söyleniyor. Ben de almayı düşünüyordum fakat şuan kararsızım içeriğinin dogrulugu konusunda.
Arkadas aciklik getirmis. Hem dymatize iso degil o urun elite.muzluda cikan oran hatalari ile ilgili link verirsen daha aydinlatici olur.Yalnız buradaki değerlerde iso 100 geçmiyor.Dymatize markası adına sadece elite casein 'i incelemişler,ben bu sitede araştırmalara baktım.Optimumda egg protein,dymatize'de elite casein.Dymatize elite caseindeki yalan da şurada;normalda dymatize diyor ki bizim ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.Bu kadar,yani içerisindeki protein karb yağ miktarında bir değişiklik çıkmıyor.Burada iso 100 yok,ama başka bir yerde iso 100deki hatalar da yazıyordu.23gr karb,73gr protein çıkmış 100gramında,muz aromali dymatize iso 100de.
http://www.migimnasio.com/recursos/pdfs/etiqueta_roja/Z08000023MEGYM01_L1563991_0614.pdfArkadas aciklik getirmis. Hem dymatize iso degil o urun elite.muzluda cikan oran hatalari ile ilgili link verirsen daha aydinlatici olur.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu link ten sonra dymatize defteri kapanmistir benim icin.
Bu link ten sonra dymatize defteri kapanmistir benim icin.
Kardesim bikac msj oncelere bakarsan anlasilir sebebi. Muzlu dymatize whey deki icerik yanlis cikmis. Her markada vardir belki 3assa 5yukari icerik hatalari ama fiyat olarak yuksek bi urunde hata cikmasida yazik dedirtyr verdigimiz paraya.Neden böyle dediniz hocam? bizimle de paylaşır mısınız. Kullanıyorum çünkü bilmek istiyorum
Baktım biraz ama benim öğrenmek istediğim bu durum çikolatalıda da var mı?Kardesim bikac msj oncelere bakarsan anlasilir sebebi. Muzlu dymatize whey deki icerik yanlis cikmis. Her markada vardir belki 3assa 5yukari icerik hatalari ama fiyat olarak yuksek bi urunde hata cikmasida yazik dedirtyr verdigimiz paraya.
dostum bu işin çikolatası muzu vanilyası olmaz.adamlar zamanında reklamını iyi yaptıkları için artık sallamıyorlar tüketiciyi özellikle avrupa piyasasını. aynı ürün diğer markalarda da var sadece dymatize değil. bende aldım ama pişman değilim en azından bazı markaları yüksek fiyatı yüzünden eleştiren arkadaşlarıma verecek bir cevabım daha olduBaktım biraz ama benim öğrenmek istediğim bu durum çikolatalıda da var mı?
Bu durumun tek partiye mahsus olduguna dair bi bilgi varmi gozle gorulur bir link? Baska bi analaiz sonucu vs? Firmanin satip satmamasi gecerli sebep degil.Testi yaptıran firma ürünü hala satmaya devam ediyor. Süreci tam algılayamamışsınız sanırım. Adamlar ne alakaysa test yaptıralım diyorlar.. Test yapıldıktan sonra ilgili değerler ile ellerine gelen o parti malın tamamını distribütöre geri iade ediyorlar ve bu durumun bu partiye özel bir durum olduğunu da sonradan açıklıyorlar. Kaldı ki yeni serilerde de sorun olsa o kadar olaydan sonra satmaya devam etmezler herhalde diye düşünüyorum..
Bu durumun tek partiye mahsus olduguna dair bi bilgi varmi gozle gorulur bir link? Baska bi analaiz sonucu vs? Firmanin satip satmamasi gecerli sebep degil.
ürünümüzde 0 kolestrol var diyor,fakat içerigi analiz edilince 1 ölçekte 10mg çıkıyor.
ISO 100 DIŞINDA YİNE ISOLATE WHEY PROTEİN ÖNERİNİZ VAR MI ARKADASLAR? PROTEİN BCAA DEĞERLERİ İDEAL OLAN. VARSA BU DEĞERLERİ YAZARAK BİLGİLENDİRME YAPABİLİR MİSİNİZ?