exelans_61
Üye
Yemek ksigiyla 2 tam dolu tam bir olcek yapiyor ama istersen kutuyu uzuncana bir sey ile karistir icinden muhakkak cikacaktir.ben kendi icerisinden cikani kullanmiyorum optimumdan kalani kullaniyorum kendi olceginden 2gr daha fazla
Supplementlar için Kaşık Hesabı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumuarkadaşlar kutunun içinde scoop çıkmadı. ürünü kullanan arkadaşlar kendi scooplarını yemek kaşığı olarak ölçebilirler mi ona göre kaşıkla koyim bende. mümkünse resim??
arkadaşlar kutunun içinde scoop çıkmadı. ürünü kullanan arkadaşlar kendi scooplarını yemek kaşığı olarak ölçebilirler mi ona göre kaşıkla koyim bende. mümkünse resim??
arkadaşlar kutunun içinde scoop çıkmadı. ürünü kullanan arkadaşlar kendi scooplarını yemek kaşığı olarak ölçebilirler mi ona göre kaşıkla koyim bende. mümkünse resim??
arkadaşın sana nıtroful iyi mi dedi anlamadımnitroful proteine kıyasla içieriği baya kötü gölzüküyor gerçekten nişasta gibisi yok vücut gelistirmede yağ oranı az olunca zaten vücut sönüyomus arkadas dedi
Sabah amino almana gerek yok.Antrenman öncesi ve sonrası yeterli.Kreatin kullanımı ile detaylı başlıklar var.Ben kreaitini antrenman sonrası protein tozuna karıştırıp öyle içiyorum.Daha önce 1 haftalık yükleme yaptım ama bir fark göremedim o yüzden yükleme yapmadan antrenman sonrası kullanabilrsin.Aminoyu sabah 2, ant. öncesi 3, ant sonrası 1 tablet olmak üzere ant günlerinde 6 tablet olarak kullanıp Protein tozunu antreman sonrası alsam nasıl olur hocam ? Elimde Optimum toz creatinine de var onuda antreman öncesi almayı düşünüyorum.
Bir ölçeğinde 5.5 gr BCAA varSayfalara bakıyorumda net olarak göremedim ürünün içindeki bcaa miktarı ant sonrası için yeterlimi ben ultimate bcaa kulanıyorum ant öncesi bir ölçek ve sonrası bir ölçek olarak
Bir ölçeğinde 5.5 gr BCAA var