Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Yemek ksigiyla 2 tam dolu tam bir olcek yapiyor ama istersen kutuyu uzuncana bir sey ile karistir icinden muhakkak cikacaktir.ben kendi icerisinden cikani kullanmiyorum optimumdan kalani kullaniyorum kendi olceginden 2gr daha fazla

• Like
Reactions: uzk
ürünü 198 tl ye almıştım gayet memnunum üründen fakat şuan baktım ve 238 tl yi görünce biraz fazla bir fiyat geldi. O fiyata 1.5 kutu optimum gold whey yapar ve 1.5 kat daha fazla etkisi var mı diye sorarsanız tartışılır.(kesinlikle çok daha etkili ve iyi bir ürün fakat 1.5 kat daha fazla etkili mi emin olamadım.)

nitroful proteine kıyasla içieriği baya kötü gölzüküyor gerçekten nişasta gibisi yok vücut gelistirmede yağ oranı az olunca zaten vücut sönüyomus arkadas dedi

kutunun en altındaymış buldum kaşığını. antrenmandan hemen sonra bir ölcek whey + 2 adet bcaa + 5 gr glutamin alıyorum. bide glutamin yatarken alıncakmış sanırım. sabahlarıda 1 ölçek whey ve creatin. hepsi gaspari.

arkadaşlar bu ürünün yanına en iyi hangı amıno kombine edebilir? aklımda univarsal 3001 ama tavsiyeleriniz var mıdır

Kesinlikle glutamin derim. Marka pek farketmez. Aminoları komplex almamak lazım. her birini ayrı ayrı almak lazım (bence)

Ürün bugün elime ulaştı bi üründe de tarım bakanlığı olayı yüzünden sanırım %100 ve hydrolize yazan yerlere siyah band çekmişler (optimum da da aynıydı) çikolata aromalısının tadını beğendim optimum gold dan biraz daha tatlı, optimum complete ile neredeyse aynı geldi aromaları..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar 9 aydır düzenli spor yapıyorum supplement kullamaya karar verdim. Elimde 1 Dymatize iso100 ve Weider amino 2200 var. 2 supplementi en iyi nasıl kombine ederim. Off günlerde de kullanama gerek var mıdır? Amino ve protein vucuda fazla gelir mi? boy 175 kilo 70 yağ oranım 14,2 tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

Aminoyu sabah 2, ant. öncesi 3, ant sonrası 1 tablet olmak üzere ant günlerinde 6 tablet olarak kullanıp Protein tozunu antreman sonrası alsam nasıl olur hocam ? Elimde Optimum toz creatinine de var onuda antreman öncesi almayı düşünüyorum.

Valla ne diyeyim pahalı bir spor bu glutamin bcaa alıyodum artık almıyorum çok pahalı oluyorlar protein tozunun içinde zati var bir ucuz olan gaspari 8000 amino vardı ondan aldım bunun yanında eczaneci bir arkadaşımdan da abount un tozunu alıyorum içinde 7gr glutamin 7gr argine ve 14gr protein tozu var bakanlık karşılıyor 30 paketi normal fiyatı 200 tl çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim

Aminoyu sabah 2, ant. öncesi 3, ant sonrası 1 tablet olmak üzere ant günlerinde 6 tablet olarak kullanıp Protein tozunu antreman sonrası alsam nasıl olur hocam ? Elimde Optimum toz creatinine de var onuda antreman öncesi almayı düşünüyorum.
Sabah amino almana gerek yok.Antrenman öncesi ve sonrası yeterli.Kreatin kullanımı ile detaylı başlıklar var.Ben kreaitini antrenman sonrası protein tozuna karıştırıp öyle içiyorum.Daha önce 1 haftalık yükleme yaptım ama bir fark göremedim o yüzden yükleme yapmadan antrenman sonrası kullanabilrsin.

Dymatize ISO 100 kalanıyorum 1 ay kadar oldu.Etkisi gerçekten hissedilir şekilde ve kutuyu açtığınızda protein tozunun saflık derecesini anlayabiliyorsunuz.Tadı ise güzel, benim tercihim vanilyalısından yanaydı çünkü sadece vanilyalısında karbonhidrat değeri 0gr. Sabah uyanır uyanmaz 1 ölçek antremandan sonra 1.5 ölçek olarak alıyorum.Antreman sırasında ise BCAA kullanıyorum.Alıcak kişilere tavsiye edebilirim. Kaliteli bir ürün.

Sayfalara bakıyorumda net olarak göremedim ürünün içindeki bcaa miktarı ant sonrası için yeterlimi ben ultimate bcaa kulanıyorum ant öncesi bir ölçek ve sonrası bir ölçek olarak

Bir ölçeğinde 5.5 gr BCAA var

Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben bir süredir Gaspari Probiotic + Ultimate bcaa kullanıyorum. Ben böyle dahili aminoasitlere pek güvenemiyorum, hariçten almak daha mantıklı geliyor. Acaba hata mı yapıyorum?

Sormak istediğim şey şu aslına bakarsanız, protein tozumu bu ürünle değiştireceğim. (Yağ yakımı üzerine program uyguluyorum, 45dk - 1 saat kardiyo + 40dk civarıda ağırlık antrenmanı yapıyorum haftanın 5 günü) İçeriğinde bcaa olduğu için bu ürünle birlikte bcaa kullanmaya gerek var mıdır?

Back
Yukarı