Birazda genetik tabi ama mutlaka olur ben basladigimda herkes biliyor 3 sinav cekmekte zorlaniyordum suan 15-13-10-10 cekiyorum yani ozellikle kanat mi diyorlar ne diyorlar o bolgeye omzumla boynumun o taraflari acayip gelisti Arka kol falan gayet sert belirgin gerci o 10 gun den sonra cikmistida neyse ...
Sen dumbell al kesin plastik alsan yeter ben plastik aldim sonra baktim plastikle olacak is degil bu ara dokum veya krom eklemeli dumbellari arastiriyorum 80ytl ye falan 20kg buldum alacagim allah'in izniyle
Plastikle olacak is degil dedigim su her bolgeye farkli calismak gerekiyor ve zaman gectikcede agirligi arttirmak istiyor vucut o yuzden plastik hem maliyetli hemde cok yer kapliyor ama bu demek degil ki bir 8 kg isini gormez gorur ..
Ama bildigim kadariyla 8kg dan baslamani onermem gucun yetse bile bu baglarmi ne var iste onlari koparta bilirsin o yuzden dikkatli ol 5 kg la basla ..
Bunuda alamam diyorsan dedikleri gibi 5er kglik su siseleri var sapli falan doldur kumu ama belki agir olur kum su doldur ortasina sopa tak viledayi tak su temizleme sopasi iyice sabitle sonra calis iste ..
Bu tur garip hareketler bence bir cok lux spor aletinden cok daha iyi calistiriyor.Belkide Rocky i cok seyrettigimden boyle diyorumdur bilmiyorum her zaman boyle İlkel seylerle yapilan calismalara ilgi duymusumdur
Haydi kolay gelsin sana yaratici olursan evdeki kanepeden tut okula gittigin cantaya kadar caliscak alet bulursun ..
Sinavi arttirmak icin sırt cantasına ne doldurabılıyorsan doldur sonra onunla sınav cek 1 hafta boyle cek sonra bi bırak onu ustunden duz sınavda ucuyor gibi oluyorsun
.....