Duke2000
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben Akın, aranıza dün katıldım.
___
Kilo : 111kg
Boy : 1.80
___
Spor Geçmişi:
8 yaşımdan üniversitenin ortalarına kadar aralıksız spor yaptım. Yaklaşık 17-18 sene kadar.
Bu zamanın 9 yıl kadarında profesyonel yüzücüydüm ve birkaç madalyam da vardı.
Sonrasında, kulübümüzün Rus anternörleri ile 1 sene kadar vücut geliştirme ve performans iyileştirme çalışmaları ile ilgilendim.
Sonrasında da amatör olarak kürek, basketbol vs gibi sporlarla kendi çapımda ilgilendim.
Üniversite 2.sınıftan itibaren çok yoğun bir çalışma temposuna girdim ve her şeyi bıraktım. 2009 yılında mezun olduktan sonra da beslenme tarafı başta olmak üzere iyice kötüye gitmeye başladı her şey. Bilgisayar mühendisiyim ve günde ortalama 15-16 saat çalışan biri olarak "uyanık kalabilme" bahanesiyle korkunç bir şekilde yemek yemeye başladım. Ve sonrasında da bu resimlerdeki gibi oldum...
___
Beslenme:
Sanırım forumdaki tartışmasız en kötü beslenen kişi benimdir.
Günde ortalama 5-6 öğün yiyordum:
___
Şimdi her şeye sil baştan başlıyorum.
Yaklaşık 2,5 senelik bir hedef belirledim kendime. Ama en büyük endişem bu gıcık gıdık ve göbekten kurtulamamak. Daha önceden uzun yıllar profesyonel olarak sporla ilgilenmiş olsam da, hiçbir zaman böyle bir gıdık ve göbeğim olmamıştı. İnşallah sabırlı ve düzenli bir çalışma ile bunlardan kurtulup, yeniden forma girebilirim.
Fotoğraflarım hakkındaki yorum ve önerilerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkürler
Ben Akın, aranıza dün katıldım.
___
Kilo : 111kg
Boy : 1.80
___
Spor Geçmişi:
8 yaşımdan üniversitenin ortalarına kadar aralıksız spor yaptım. Yaklaşık 17-18 sene kadar.
Bu zamanın 9 yıl kadarında profesyonel yüzücüydüm ve birkaç madalyam da vardı.
Sonrasında, kulübümüzün Rus anternörleri ile 1 sene kadar vücut geliştirme ve performans iyileştirme çalışmaları ile ilgilendim.
Sonrasında da amatör olarak kürek, basketbol vs gibi sporlarla kendi çapımda ilgilendim.
Üniversite 2.sınıftan itibaren çok yoğun bir çalışma temposuna girdim ve her şeyi bıraktım. 2009 yılında mezun olduktan sonra da beslenme tarafı başta olmak üzere iyice kötüye gitmeye başladı her şey. Bilgisayar mühendisiyim ve günde ortalama 15-16 saat çalışan biri olarak "uyanık kalabilme" bahanesiyle korkunç bir şekilde yemek yemeye başladım. Ve sonrasında da bu resimlerdeki gibi oldum...
___
Beslenme:
Sanırım forumdaki tartışmasız en kötü beslenen kişi benimdir.
Günde ortalama 5-6 öğün yiyordum:
- Kahvaltı : 1,5 - 2 ekmek + reçel, bal, vs + 2 simit + 2 poaça + 6 şekerli 2 kupa çay(toplam 12 şeker)
- Öğlenx2 : Saat 12 gibi ve saat 3:30-4 gibi 2 öğün yapıyordum. İkisinde de en büyük boy hamburger menü yiyordum genelde. Tabi ki ikisinde de devasa kola...
- Akşam : Genelde hamur işi ya da makarna tarzı şeyler
- Gece : Saat 12 gibi önüme ne gelirse toparlayıp uyuya kalmamak için yiyordum
- +Bütün bunlara ek olarak : bilgisayar başında olduğum 15-16 saat boyunca aralıksız, cips, kola, abur-cubur vs, bol şekerli kupa kupa kahve...
___
Şimdi her şeye sil baştan başlıyorum.
Yaklaşık 2,5 senelik bir hedef belirledim kendime. Ama en büyük endişem bu gıcık gıdık ve göbekten kurtulamamak. Daha önceden uzun yıllar profesyonel olarak sporla ilgilenmiş olsam da, hiçbir zaman böyle bir gıdık ve göbeğim olmamıştı. İnşallah sabırlı ve düzenli bir çalışma ile bunlardan kurtulup, yeniden forma girebilirim.
Fotoğraflarım hakkındaki yorum ve önerilerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkürler
Eklentiler
-
1.jpg54,6 KB · Görüntüleme: 553
-
2.jpg49,4 KB · Görüntüleme: 561
-
3.jpg35 KB · Görüntüleme: 550
-
4.jpg41,2 KB · Görüntüleme: 541
-
5.jpg52,4 KB · Görüntüleme: 525