Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
picosso dedi:haklısın dostum ben daha yeni başladım benim kendi resmimi koymam biraz saçma olurdu. isterseniz göbekli bi resmimi koyayım. :lol:
boy:175
body süresi:4 ay
zaten arkadaşım dumlupınar üniversitesinin bilek güreşi takımında. yaptıgı antreman güç antremanı. şişmeye yönelik değil.ama şimdi kendiside body'ye yönelik antreman yapmak istiyor. ayrıca hedefi 90 kg olmak. bunun için ne yapması lazım. sürekli ve sıkı bi antremanla ne kadar sürede bu kiloya ulaşabilir. karbonhidrat ve protein açısından tavuk makarna haricinde ne şekilde beslenebilir.(unutmayın kendisi bir ögrenci :lol: ) son olarakta 175 cm boya 90 kg çok abest kaçarmı. tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.
flexor dedi:BAZI adeleler vardırki kendini sıkmadan göstermez dogal ve sıkmadan poz demişsin bu poz dogal degil neden bu sekilde soyluyorsunuz anlamıyorum dogrusunu soylemek zormu besbelli sıkmışsın kendini
Blitz dedi:1.75 boya 90 kg. çok yağlı olmazsa, gayet iyi durur. Benim boy 1.83 kilo 93, gayet de iyi duruyor %12 yağ oranına rağmen. 100kiloyu da kaldırırım gibi geliyor fazla yağlanmazsam. Zaten önümde Pump Forever gibi bir örnek var, adam benimle hemen hemen aynı boyda hatta belki 1-1,5 cm. kısa olmasına rağmen 100 kilo civarında seyrediyor ve gayet de dolu ve sağlam duruyor. Önemli olan sabırlı olmak, kaliteli gıdalarla bol bol beslenince zamanla geliyor olumlu kilolar. Arkadaşına da sana da başarılar.