Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eti Lifalif yağ 7,0 , Doymuş yağ 1,2
Üstte verilen Doğa Yulaf ezmesi 3.1 0,54
Doğa yulaf ezmesi yiyicem sabahları ozaman kilo vermeye çalışıyorum.Doğanın karbonhidratı 71 gram Lifalifin 60,7 hangisini tercih etmeliyim sizce kilo vermeye çalışıyorum ?
Bal gibide kilo aldırır arkadaşlar.Eğer günlük 200 gr karbonhidrat ihtiyacınızı bu yulaf ezmesinden almayı düşünüyorsanız ki bu yaklaşık 250 gr yulaf ezmesi demektir.100 gramı 324 kaloriden 250 gr yulaf ezmesi 800 kaloriye denk gelir.Süt vb ilaveleri de sayarsanız bu 1000 kaloriye kadar gider.
biey şey dikkatinizi çekti mi. bu ürünler mutlaka işlemden geçmiş. ülkerin kinde ısıl işlemden geçmiştir yazmakta. acaba bu işlemler esnasında besin deeğrleri ne kadar etkilenmekte.
bende bugün yulaf ezmesi ararken migrosta bu ürünü buldum, artık yulaf ezmesını de eklemek istedim öğünlerime. sabahları süt + çikolata ve bu ürünü kahvaltıdan once mixerden geçirmeyi düşünüyorum