DOĞA Keten Tohumlu Müsli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar nerden bulabılırım ya baktım butun marketlere sadece mısır gevreklerı var yulaf bulamadım :(

DOĞA Keten Tohumlu Müsli

Şuan piyasadaki diğer markaların (nesltle, eti, vb.) ürünlerinden, hatta kendi ürün yelpazesinde en iyi besin değerine, en yüksek lif oranına ve en düşük karbonhidrat, şeker içeren müsli.
Bizzat kendim 3 aydır her sabah kullanıyorum ve gerçekten çok başarılı.
Lezzeti göreceli bir kavram, bazı arkadaşlarımız beğenmeyebilir ama lezzetine sizler dışarıdan dut, üzüm kurusu, erik kurusu, tarçın, kayısı vb. gıdalar ilave ederek değer katabilirsiniz.

diğerlerine göre kaloisinin düşük protein oranının aynı olması sebebiyle yarın alıp bir deniyeceğim

"Ülkemizde yaklaşık dört yıldır, omega 3 yönünden zengin sarı keten tohumu yerine, kuş yemi olarak bilinen standart keten tohumu satılıyor.Yani sağlık için keten tohumu alanların çoğu aslında kuş yemi yiyor. Çünkü hastalıklara karşı koruyucu özellikte olan keten tohumu türü sarı renktedir ve az bulunur."
d3f6m.jpg
d3f4x.jpg

alıntı: www.agaclar.net

bu üründe sarı keten tohumu yok, kuş yemi olarak da kullanılan standart keten tohumu var, az önce 2 tabak yedim yoğurtla iyi gidiyor :)

Back
Yukarı