DOĞA Keten Tohumlu Müsli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
3_7.jpg

Besin Değeri Tablosu
Doğa Keten Tohumlu Müsli Besin Değeri Tablosu 100 Gram için BRD(*) 100gr'ın BRD'ni
karşılama oranı
Enerji (Kcal) 283.62 Kj 1.200
Protein
11.54 50 %23 Toplam
yağ
4.3
Doymuş yağ asitleri 0.43 Kolesterol 0
Karbonhidrat
70.73
Şeker 8.8
Toplam lif 21.04 30 %70
Sodyum 0.01
ÜRÜN 500 gr lık paketlerde
FİYAT: 5,90 TL

Son düzenleme:
ben yulaf ezmesini müsli ile karıştırarak yıyorum 3/2 yulaf 3/1 müsli hem tdı güzel oluyor hemde daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

Tadını merak ettiğim için sormuştum. Aldım bende 1 paketi bitmek üzere ikinci paketi de aldım içinde meyve olduğu için yiyebiliyorum. Yoksa yiyemezdim yulafın tadını hiç sevmiyorum çünkü

100 gr içinde 8.8 şeker var , bnce meyve yiyin daha iyi şekeri myveden almıs olursunuz..

Amaç şeker değilki. Keşke şeker daha az olsa. Önemli olan içindeki Lif ile protein miktarı.

ben de buğün migrostan aldım ama henüz kullanmadım fakat değerleri bence gerçekten etkileyici. kullandıktan sonra tadı ve yenimi açısından fikirlerimi yazarım. umarım yemeyi becerebilirim

hiç bir 100 g meyvede 12g protein 21 g lif bulunmaz

Zaten sorun da o; o kadar life ihtiyaç yok. Günlük 40gramdan fazlası vitamin ve mineral emilimini engeller. Çözünebilen lifleri meyve, çözünemeyenleri tahıl ve bakliyat grubundan almak daha mantıklı. Yanında keten tohumu yağı alınabilir ama bu tip rafine ürünlere fazla güvenmeyin.

Son düzenleme:
Zaten sorun da o; o kadar life ihtiyaç yok. Günlük 40gramdan fazlası vitamin ve mineral emilimini engeller. Çözünebilen lifleri meyve, çözünemeyenleri tahıl ve bakliyat grubundan almak daha mantıklı. Yanında keten tohumu yağı alınabilir ama bu tip rafine ürünlere fazla güvenmeyin.

Protein ağırlıklı beslenen birinin 40g lifi aşacağını hiç zannetmiyorum. Kaldıkı vucüd için gerekli olan 20-30g da karşılayamaz. Zaten yediğimiz şeyler et yumurta bunlarda lif yok.

Migros'ta 4.75'e satılıyor. Aynı markanın prebiyotik müslisi de var ama bu bana daha güzel geldi. Yulaf ezmesi ile karıştırıp yiyorum.

bu ürünü değişiklik olsun diye bir paket aldım ama tadını hiç sevmedim, meyvelisiyle devam edicem..

Back
Yukarı