Diyetteyim ve Rüyamda Sürekli Yemek Yiyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eqo

Üye
Mrb arkadaşlar.. Yaz tatiline girdiğimde yemek programımı dağıtmıştım ve dengesiz bir şekilde besleniyordum.İşimin başlamasına kısa bir süre kala diyete girmek istedim. Ama nedense yatağa aç girdiğim için geceleri rüyamda sürekli yemek yiyorum.Yemekle ilgili en az 15 rüya görüyorum. Hatta gece uyku içinde kendi kendime gerçekten yediğimi sanıyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Eskiden 15 kilo vermiştim ve aynen o zamanlarda rüya görüyordum. Şimdi ne yapabilirimde geceleri rüyamda yemek yediğimi görmem ?. Şimdiden çok teşekkürler..

bende kilo verirken benzerini yaşamıştım cidde uyandığın zaman hayal kırıklığı oluyor ama yapıcak bir şey bnde bulamamştım sonuçta elimizde değilki:(

haha başlığa çok güldüm:)
sanırım sorun psikolojik kafana çok taktığın için rüyana giriyor yemek düşünme kendinede eziyet etme arada kaçamak yap ayrıca diyet aç kalmak değildir...

birşey onu unutunca gerçekleşirmiş bu kadar kafana takmanda anlamsız elbet biticek bu dönem yani biraz zaman ve sabır xD

Mrb arkadaşlar.. Yaz tatiline girdiğimde yemek programımı dağıtmıştım ve dengesiz bir şekilde besleniyordum.İşimin başlamasına kısa bir süre kala diyete girmek istedim. Ama nedense yatağa aç girdiğim için geceleri rüyamda sürekli yemek yiyorum.Yemekle ilgili en az 15 rüya görüyorum. Hatta gece uyku içinde kendi kendime gerçekten yediğimi sanıyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Eskiden 15 kilo vermiştim ve aynen o zamanlarda rüya görüyordum. Şimdi ne yapabilirimde geceleri rüyamda yemek yediğimi görmem ?. Şimdiden çok teşekkürler..

Nasıl bir diyet programın var.

kafana fazla takmazsan düzelir yatağa niye aç girdiğini de anlamış değilim böyle diyetin sana bir yararı olcağını zannetmiyorum.

Back
Yukarı