Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dirseği güçlendirmek ? Mümkün mü? Özellikle muay thai ve MMA 'cılarbakabılır mı
Belkı saçma gelıcek ama dirsek güclendırmek mumkun mu?
Biraz araştırdım ve bulamadım.
Muay Thai ile ilgilenıyorum ve bildiğiniz gibi orda dirsek vurusları var. Dirsek vurusunun etkılı olabılmesı ıcın soruyorum bu soruyu. Her nekadar cevap gelmeyecegını dusunsemde açayım dedim
Kardeş alçak sürünme' yi biliyorum az cok ama yanlıs olmaması ıcın soruyorum, yere yüzüstü uzanıp dirseklerle kendımızı ılerıye dogru götürüyoruz değil mi? Ama ayaklar nasıl olacak? onlada parmakucun da ileri dogru yürüyecek miyiz
Yüzükoyun yere yat. Kendini ön kollarının üzerinde kaldır. Roller’ı uyluğunun ortasına yerleştir ve ayak parmakların yere bakacak şekilde, ayaklarına rahat bir pozisyon ver. Yavaşça öne doğru, roller dizinin üzerine gelene kadar sürün. Sonra roller tekrar uyluğunun üstüne gelene kadar geri sürün. Hareketi 5 kez tekrarla. Sonra aynı hareketi, bu kez parmaklar dışa ve içe bakacak şekilde beşer kez tekrar et yanlız bu kalçalarınıda çalıştırır sen torba çalış bence en güzeli