arnoldjr dedi:Bırde SOPHARMA TRIBESTAN ı kullanmanızı tavsıye ederım...
yanlış hatırlamıyorsam 100mg'lık kutusunu 10 dolar gibi fiyata almıştım, trıbulusuda 6 dolar vermiştim 50 milyon çok demiş nerdeyse 3.5 katı değermi bu tartışılır. bu arada bende bu kadar işe yarama sebebi yaşımın 30 olmasıda olabilir,yaşça gençlerin kullanmasına gerek yok sanırımguardbody dedi:ben gecenlerde ızmırde 300 tablet 50 ytl'ye dhea rastladım.fiyat uygun gıbı geldı ama tek tablet 25mg gelıyor.aynı kişi yanılmıyorsam gitti gidiyor sitesındede satıyor.
guardbody dedi:ben gecenlerde ızmırde 300 tablet 50 ytl'ye dhea rastladım.fiyat uygun gıbı geldı ama tek tablet 25mg gelıyor.aynı kişi yanılmıyorsam gitti gidiyor sitesındede satıyor.
diyet donemınde performans yonunden tatmınkar oluyor.güç olarak sert düşüş yaşamanı önlüyor.üzerinde her nekadar gunde tek tablet desede sağlam body yapan birisi en azından 4 tablet almalı.Gentleman dedi:guardbody dedi:ben gecenlerde ızmırde 300 tablet 50 ytl'ye dhea rastladım.fiyat uygun gıbı geldı ama tek tablet 25mg gelıyor.aynı kişi yanılmıyorsam gitti gidiyor sitesındede satıyor.
Ben de bugün bu ürüne bu fiyat ile rastladım. Belki de aynı yerdir. Ama tereddüt ettim almadım. Bu ürünün kullanımı ne şekilde olmalı peki? Tek başına kullanılabilir mi? Günlük dozaj ne miktarda ve ne zaman? Bölerek mi? Diyet döneminde yağ yakımına iyi katkı yapar mı sizce?