Deodorant- Parfüm önerileri

Sevgili BFTR ;

Bu gün taksim Bargello adlı kopya parfüm yapan yere gittim :)

ve 718-716 numları aldım 716 orta bısey ama 718 num yani hayran kaldım öyle güzel :)

718 numu isteyin deneyin kesinlikle rochas falan yalan dolan :) ilk 10 dk biraz keskin ama sonra kalıcı ve süper gerçekten de :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

Deodorant olarak rexona black-white tavsiye ederim. Ter kokusu oldukça iyi engelliyor ve tshirt te ter izinide gercekten engelliyor.
Parfüm olarak diesel only the brave yaz ayları için gayet güzel ve tatmin edici kokuyor. Ama parfüm tercihi çok değişken olabiliyor

Sevgili BFTR ;

ve 718-716 numları aldım 716 orta bısey ama 718 num yani hayran kaldım öyle güzel :)

718 numu isteyin deneyin kesinlikle rochas falan yalan dolan :) ilk 10 dk biraz keskin ama sonra kalıcı ve süper gerçekten de :)

bargello burda peynir ekmek gibi satılıyor. 2 tane 50ml'si 15tl olması lazım. Fiyatıda uygun. 718i ben de deniycem inş güzeldir :)

Sevgili BFTR ;

718'in adı neymiş sordun mu peki Danny ?

sevgili arkadaşlar ;

pardon 718 orta oılanmış ...

benim beğendiğim 716 num olan adını sromadım ama kız tavsiye etti bende denedim gerçekten güzel :)

kız arkadaşımda zaten beğendi :)

jagler_parfum.jpg

Eskisi kadar iyi olmasada deneyebilirsin.

Jagler eskimedimi hala yahu benim peder kullanırdı öncelerden :)

Jagler eskimedimi hala yahu benim peder kullanırdı öncelerden :)

Eskidi diye düşünüp kimse kullanmadığı için ben tercih ediyorum, peder beyin kullandığı dönem kadar kaliteli değil ama moda parfümlere bin basar sokakta her 3 erkekten 2si aynı kokuyor farklı olmak iyidir sıradanlaşmaya gerek yok.

Geçen hafta rochas man aldım ilk başlarda güzel geliyordu ama sonradan beğenmemeye başladım
rocas%20man.gif

Bir de doldurma burberry aldım o çok hoşuma gitti :lol:

Bargello'ya bi ziyaret yaptım ben de. 517 num bayıldım baya aldım zaten:D 3 gündür ondayım şimdi koku gerçekten güzel bi deneyin derim hem de hesaplı.

Son düzenleme:
Keşke şu axe deodorantlar 6 değilde 16 tl olsa ama etkisi uzun sürse. Axe Dark Temptation - 2012 ve Africa deodorantları çok güzel ama etkileri kısa.

Özellikle axe africa duş jeli ve africa deodorant kombinasyonu çok güzel :)

yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm ancak bencilliğe gerek yok

lacoste okyanus kokusuna bir bakın sanırım mavi kutu açığını aldım çok çok güzel

Parfüm olarak para sıkıntı olmaz diyorsan paco rabanne one million öneririm şekersi bir kokusu vardır çamaşır makinesinden çıktıktan sonra bile kokuyu sıktığın giyside hissedersin.Girdiğin bir yerde farkedilirsin zaten parfümün kokusunu bilenler bu paco rabanne mi diye sorarlar bilmeyenlerde parfümünün adını sorarlar :) yaz için biraz ağır kaçabilir daha çok kış kokusudur.
Zaten uzunca bir zaman reklamıyla kendinden çokca bahsettiren bir markadır.Fransız markası olmasıda cabasıdır :) Deodoranta gelince mertcx arkadaşımızın dediği gibi deodorant ter kokusunu önlemek için alınır Nivea silver protect çok iyidir bu konuda ama ayrıca Axe africa ve Dark Temptation de bu konuda çok iyidir hatta Dark Temptationu fazlaca sıkılırsa farkedilirsin.

Kesinlikle Axe Shock tavsiye ederim.Üstüne yapışıp kalan bir koku gibi.Hemde ter kokusun süper engelliyor.Dark temptation pek tavsiye etmiyorum kullandım çabuk kokusu uçuyor.

Back
Yukarı