delirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tlgg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tlgg

Üye
arkadaşlar çatlaklarla ilgili konu var biliyorum ama tekrar değinmek istiyorum farklı şekilde.vücut geliştirme hayatım 7-8 aydır var ve devam etmesinide istiyorum fakat beni bezdiren olay iki kolumunda tüm biceps kısmı çatlaklarla doldu abartılı bi şekilde ..bu işi çok sevmeme rağmen iyi olmak istememe rağmen bu çatlaklar bana dur diyor.bi yandan düşünüyorum boşver bişey olmaz tshirt giyiyorum bi yandanda görünce moralim bozuluyo bunun denizi havuzuda var.şimdi sormak istediğim bu durumda olan veya tanıdığı bu durumda olanlar var mı? ayrıca sonradan dikkat çekmiyen bi hale geliyor mu?

sen benm koltuk altım ve kolumu görsen kıpkırmızı :D:D

alttan kas hücum ediyor pompalanıyor üstteki deri gerilme oluyor asırı gerginlik sonucu yırtıklar oluyuyor bir yandan seviniyorum gelişim var diye bir yandanda kırmızı olunca kötü duruyor

ama zmanla beyazlasıyormus bakalım zaman ne gösterecek :D:D

abartılıcak bi durum yok mu? =) benimde öyle bruce123 kıpkırmızı bazen çok kötü gözüküyo moralim bozuluyo iyice geçmicek bunlar biliyorum ama ileride gitmesin=/

Kırmızılıkları zamanla gidiyor kesinlikle merak etmeyin :)

muscled_girl anneminde doğumdan kalma çatlakları var kırmızılık gdiyo ama o beyazlık gitmiyo=))gerçi bazen beyazladığı zaman gözüme batmıyo o kdar ama baya fazla benimki gerçekten =/

genelde bayanların basen ve göbek bölgesinde meydana gelir arkadaşım bu tür çatlaklar, bayanlar için çeşitli kozmetik ürünleri var bunlar için ama korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum, çatlakları fazla kurcalama yeter ellerinle.

kozmetik ürünler işe yaramıyor hatta lazerlebile ggeçtiği söylenmez araştırdım benm iki kolumun iç tarafı dolu baya dolu hatta.vücudum dğer yerlerinde de var ama onlar önemli dil kollarımdaki etkiliyor beni

benim bir arkadaşımda daha vardı bu sorun teni de bembeyazdı süt gibi kırmızı çatlakalar biceps den eklem bölgesine kadar uzanıyrdu çok güzel bir çözüm üretti gitti dövme yaptırdı:) herkez biceps lerini dövme ile kapatmak istemeybilir ama alternatif bir çözüm buda...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı