Definisyon Yağ yakıcı (termenojik)- diyet

hangi yag yakıcı sizde daha iyi

• animal cuts

Votes: 3 100,0%
  • grenade thermo

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3
Selamınaleyküm arkadaşlar soracağım sorularıma önerilerinizi bekliyorum sormadan önce
yaş 22 boy 177 kg84
şuanda bulkdayım herkesin bildiği gibi dogal olarak yapan biz amatör sporcuların işi gercenden cok zor
çünki: hacim ve definenin ortasını tutturmak cok zor yag oranım düşüriyim derken kollar gögüsler ölç kaybı kacınılmaz oluyor
ne kadar clenbulk yapsakda yaglanmanın önüne gecilemiyor bunun aksine konuşan varsa buyursun gelsin tartışalım
benim kendimden bahsetmem gerekirse vücut öyle bir sacma şekilde sacma yerlede yaglanma oluyorki gercekden cok sacma kısadan anlatayım size
bulkda hemen belden ve göbekden yaglanma belirtisi başlıyor bazılarında oldugu gibi ALLAHA şükür gögüslerde jinekomasti durumu yok :D
kollar biceps kısmı yaglı triceps kısmı sıktımda coğu parcası belli oluyor araştırmalarımda bazı baktıgım kişilerde böyle birşey yok adam yaglanıyorsa herşeyi yaglanıyor kuruyorsa heryeri kuruyor bu bana sacma gelir bilmem size nasıl düşünüyorsunuz cok fazla uzatmadan :D
definisyona girmek istiyorum hangi yag yakıcı önerirsiniz araştırmalarıma göre animal yada grenada iyi deniyor
bunun yanında sonucda kg kaybı yaşıyacaz glutemin mi alsak?
bcamı alsak? kasları korumak için fazla ölçü kaybetmemek için
ilk başlarda karbonhidrat ne kadar düşürmemiz lazım?(mutfak tartım var)
protein alımım ile ilgili sıkıntım ALLAHIMA şükürler olsun parasal olarak bütcem her zaman ona var et tavuk balık
ölçülerimi vereyim gögüs 117cm shoulder 127cm kollar 40cm bel 90cm işte göbek olarak değil yanlardan bir sıkıtı var
durum böyle aklıma daha fazla soru gelmedi şimdiden okudugunuz için yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler
Bilgi bilgiden üstündür.

http://i.hizliresim.com/B24YBL.jpg before after

Son düzenleme:
Bildiğim bitek karışım var bi çay tadı iyi değil ama idrarla feci yağ attiriyor (doktor tavsiyesi) istersen verebilirim

Jinekomasti daha farklı. Hormonal dengeyle alakalı. Erkeklerde östrojen fazla salgılanırsa oluyor genelde. Kadın göğsu gibi gögusler oluşuyor. Yağlanırsan (erkeklerde genelde göbek cevresi) yani e haliyle göğüslerinde yağlanacaktır. Benim genetik kotu hem göbek hem üst bacaklarim yaglaniyor. Düşük bel giymekten belim normal hemen üstü mesala aşırı yağlı. Pantolon giyiyorum bacaklar tam oturuyor beli bol. Bi arkadaşim var 100 kilo felan katiyen bacaklardan almiyor. Aldıgi tum yag üst vucut. Bacaklari cop gibi. Doktor buna bacak ant. Verdi. Bacaklar vücudu taşırken zorlanıyormuş. Genetik hemde tamamen. Yag yakıci konusunda ben cla one ve nutrend l carnitine kullanıyorum. Tok tutuyor. Midem gurulduyor ama yiyesim yok. Ha bi de olcu kaybı yaşarsıniz. Zaten yağlıyim diyorsunuz. Hangi kas grubundan ne kadar kaybedersiniz bilmiyorum. Sonucta suan olctugunuz yağlı kas hacmi. Bundan irisiniz. Yag yakimi başladigında yaglar gidince o kadar kas kilosu alamazsıniz hemen ayrıca kasla yağin hacmı farklı. Mesela kolunuzda 1 kg yağ olsun bi de 1 kg kas. Kaslıyken kol hacminiz daha küçuk cıkacaktır. Sunu da söyliyim l carnitine su attıriyor dısarı. Kaslarda da su tutar daha hacimli gözükür. Yani siz bunu kullandıgınizda illa ki hacminiz kücülcek. Ben creatinde kullaniyorum. Biri su tutuyor biri suyu dısarı atıyor. Vücudu buga soktum gibi. Bakalim 3 gün oldu. 27 gün sonra ne olcak?

Dışkı demedim zaten ben idrar yoluyla dedim ,1 dış sarımsak 1 adet kuru zencefil 1 adet cubuk tarçın yarım limon 1 şu bardağı suda kaynatılıp süzulup içilir arzu ya göre bir çay kaşığı bal ilede tatlandirilabilir düzenli olarak günde 1 veya 2 kez içilebilir zamanında denedim gayet güzel ise yarıyor sadece tadı birazcık ağız buruyor okadar bide sıcak tüketilmesi lazım.

Ben özel bi hastanenin diyetisyeni ile 6 ay kadar çalıştım güzel olumlu sonuçlar aldım o zaman ödem yoktu benim vücudumda yağ yaktigindan eminim yani .ki bunu çevremde birisi daha denedi 1 yılda 84 kilodan 60 à düştü bende içmeye basliycam yakında iftardan sonra .

bu dediğin yağ mı yakıyormuş? yağ yakan böyle bir şey varsa hepimiz kullanalım. ama yani bakınca en fazla ödem atar gibi gözüküyor
Alkali beslenmenin bir ayagida tarcin ve limon,vucut asitli beslendigimiz icin yag depoluyor organlara zarar gelmesin diye,alkali bu asidik etkiyi torpuluyor ve vucud yag depolamayi birakiyor

Dışkı demedim zaten ben idrar yoluyla dedim ,1 dış sarımsak 1 adet kuru zencefil 1 adet cubuk tarçın yarım limon 1 şu bardağı suda kaynatılıp süzulup içilir arzu ya göre bir çay kaşığı bal ilede tatlandirilabilir düzenli olarak günde 1 veya 2 kez içilebilir zamanında denedim gayet güzel ise yarıyor sadece tadı birazcık ağız buruyor okadar bide sıcak tüketilmesi lazım.
Diski idrar farketmez akciger karbon olarak solunum yoluyla atiyormus

Ben özel bi hastanenin diyetisyeni ile 6 ay kadar çalıştım güzel olumlu sonuçlar aldım o zaman ödem yoktu benim vücudumda yağ yaktigindan eminim yani .ki bunu çevremde birisi daha denedi 1 yılda 84 kilodan 60 à düştü bende içmeye basliycam yakında iftardan sonra .
siz yiyin yiyin sonra bunu içelim yağ yakalım. var mı böyle bir şey ya? diyet yapmışsınız. zaten diyetisyen günlük alman gerekenden düşük kalori vermiştir. öyle yakmışsındır. en fazla metabolizmanızı hızlandırıp ödem atmıştır. bu benim görüşüm.

siz yiyin yiyin sonra bunu içelim yağ yakalım. var mı böyle bir şey ya? diyet yapmışsınız. zaten diyetisyen günlük alman gerekenden düşük kalori vermiştir. öyle yakmışsındır. en fazla metabolizmanızı hızlandırıp ödem atmıştır. bu benim görüşüm.
Yiyin yiyin için zayıflayın diye bir mantık varmı? ?? Ayrıca iç içme ben sadece söyledim polemiğe girmenin alemi yok .

Yiyin yiyin için zayıflayın diye bir mantık varmı? ?? Ayrıca iç içme ben sadece söyledim polemiğe girmenin alemi yok .
Amacim sizi elestirmek degil. Sadece yağ yakar dediginiz için bunu insanlar dedigim gibi anlayabilir. Yer yer sonra onu icer yağ yakmiyor gibisinden bir seyler diyebilir. Amacim diyet yapmalarini söylemekti

Back
Yukarı