ben vallaha 15 gun kullandım sadece bıraz tırstım acıkcası.umarım kımse buradan bakıpta girişmez bu işe.ben senın kadar zayıflayamadım bravo sana.acı ama gerçek. tiroid hormonu t4 veya t3 ile clenbuterol iyi yag yakıyor bunu okuyup yapan acemi olmaz inş ama bende göbekli halden ilk defa 6 packse gectim 98 kg dan 79 a 45 gunde geldim. kol 48 den 46.5 a indi sadece ama daha define oldugu icin süper oldu...
dostum efedrin astim hastalarinin tedavisinde kullanilan bi ilac biliosundur tahminimce efedrinden memnunmusun nefes alisverisinde bi deigisiklik oldumu?
efedrini koşu ile 4-5 defa kullanman yeterli. Durup durduk yerde çarpıntılar başlar. Ağırlık antrenmanlarında setler arası nefes nefese kalma. vs,,, Çok teklikeli bir ilaçtır, dünya kadar ölen insan var. Şuan sağlık pek önemli gibi gözükmez ama ilk kalp krizinizden sonra dünyaya farklı bakarsınız. Bazı şeyleri bu kadar kolay riske etmeyinduh
yorumunu beğendim.haklısın.fakat denedim işte yapacak birşey yok malesef.74.5 kiloda bıraktım dietide efedrinide.nefes alıp vermeme gelince efedrini ben sadece nabız olcumlerımde hıssettım 160 nabız ıle kosularımı yapıyordum.aralıklı ınterval seklınde yaptım kosuları.suan beslenmem duzene gırdı bır daha kesınlıkle kılo almayacagım ve kesınlıkle bu işlere bulaşmayı dusunmuyorum.istediğime ulaştım bır sorun olacagını da dusunmuyorum.Vucudunuz calisma duzenini dengesini bir bozulursa o zaman daha bir anlar insan degerini , su an duzgun gorunmek icin kisa veya uzun vadede yasanabilecek kalp solunum sorunlari sonucu bakalim o zaman 5 kg kaldirmaya gucu ve nefesi yetebilecek mi insanlarin , o zaman anlasilir sagligin degeri , kafa vurmak icin taslar aranir ama nafile giden gittikten sonra diil taslara kayalara vursan o kafayi ne fayda ?
efendrin kullanımında daha iyi nefes alır verir efedrin vucut ısısını arttır vital kapasiteyi %35 oranında arttırır sadece uykusuzluk ve çarpıntı yapar bide ağız kuruluğu bağımlılığıda cabası kalpte sorun yoksa çarpıntı yapmaz
efendrin kullanımında daha iyi nefes alır verir efedrin vucut ısısını arttır vital kapasiteyi %35 oranında arttırır sadece uykusuzluk ve çarpıntı yapar bide ağız kuruluğu bağımlılığıda cabası kalpte sorun yoksa çarpıntı yapmaz
Kalpte sorun yoksa çarpıntı yapmaz mı?. Kalpte sorun varsa zaten ani ölümlere neden oluyor. Çarpıntı bu ilacın koşu sırasında yarattığı olağan bir şeydir. Yanıltıcı bilgi vereceğine forumu iyice oku derim.
Burdan başla;
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/efedrin-nedir-t1.html?t=1&highlight=efedrin
Kardeşim sakın levotirona bulasma derim.Ben Hasimato triodi hastasıyım.Sindirim sistemim yavaş onun için kullanıyorum.Omur boyu kahvaltıdan yarım saat once içmek çok yük.Bunu geçtim t3 t4de herhangi problem yoksa girme o işe derim.Triodlerini bozarsın gercekten ben levotiron 75 babam ise 100 kullanıyor Annemde 75 genetik var biraz bu işlerdecevaplar cok celişkili oluyor.levotiron clen ile birlikte anabolik etki göstermezmi yani?bir de sadece 2 hafta gunde bir tablet olmak üzere kullanacağım levotiironu.kürümün ıkınci kısmında bırakacagım sadece efedrin cafein aspirin olacak.2 haftada gunde birer tablet kotu sonuclar dogururmu gercekten?arkadaslar sonucta yıllardır levotiron kullanan bir insan degilim okudum tek kullanımda kas kaybı olabilirmiş şimdi kas kaybı yasarsın diyen arkadas için soyluyorum bu benım ıcın cok kotu olur.clen ile birlikte gerçekten kas kaybı yaparmı?dediğim gibi clenin etkisini vucudumda hissedebiliyorum fakat cevaplar levotiron hakkında endişeye dusurdu benı.