Dar kalıplı sıfır yaka kazaklar...

Malum kış geldi sayılır.. Hangi tür kazak markalarını tercih ediyorsunuz ve neden? Ayrıca dar kalıplı kazak üreten markalar nelerdir?

kazak diyince arslanli & benetton kaliteli markalar,
dar genis hic dikkat etmemistim, en guzeli boyner ykm tarzi yerlerde gezip bakmak

Triko denilince Arslanli tek geçilir. Dar kalıp bi ara zeki triko üretiyordu. Ama ben genelde ykm ve fabrika-altınyıldız ürünlerini kullanmanı tercih ederim. Bu sektörün içinden biri olarak önerilerim bunlar

zara,koton,mudo collection ve pierre cardin - osmanbey piyaasından biri olarak tavsiyelerimdir
arada avva markasıda fena şeyler çıkarmıyor

tween damat - daniel casual- zara ( favorim ) bunlar hoş bu sene kolları çok dar kazaklar bayağı moda bicepsler cok belli oluyor

geçenlerdede nişantaşı zara da bir hırka gördüm düğmeli el örmesi tarzı vicudu çok güzel sarıyor omuzlardan v şeklinde geliyo yakaları güzeldi ist. de olan arklar bakabilir fiyat tuzlu ama :D

tween damat - daniel casual- zara ( favorim ) bunlar hoş bu sene kolları çok dar kazaklar bayağı moda bicepsler cok belli oluyor

geçenlerdede nişantaşı zara da bir hırka gördüm düğmeli el örmesi tarzı vicudu çok güzel sarıyor omuzlardan v şeklinde geliyo yakaları güzeldi ist. de olan arklar bakabilir fiyat tuzlu ama :D

evet n.taşı zarada çok çeşit war gidip bakmaya değer zamanını ayırabilirsinthums:

Back
Yukarı