http://www.nowloss.com/workout-routine-to-build-body-like-daniel-craig-james-bond.htm şans eseri buldum internette.sağlam vücut var adamda.james bond filminde bu sahnesi etkileyiciydi.
onların hepsi yalan, yok brad pitt workoutmuş, 300 workoutmuş falan hikaye. para kazanmak isteyen açıkgözler o ünlülere para verip onlar adına yalandan programlar uyduruyorlar sonrada x kişi bu programı yapıp y zamanda böyle oldu falan diyorlar. sonra da insanlar onların egzersiz kitaplarını dvdlerini falan alıyorlar. daniel craigin vücuduna gelince öyle abartılacak bir şey yok bence, bir tek omuz başları ve trapezleri(güzel durmuyor) iyi gelişmiş, define de değil.
evet genelde türkiyede öyle ... hatta fit hafif iri vücutlu insanlarıı bile beğemeyenler var.. bazılarıda hafif göbeklilerden hoşlanıyor ... bunları anlamak zorr..
antreman programı ile alakası kalmamış başlığın..anlaşılan linke tıklayıp bakan olmamış..sadece vücudu tartışılmış.. artık başlık konu dışına taşınmıştır..
zamane proları herkesin programının kendine özel olması gerektiğini söylüyorlar. çok da haklılar. bu adamın uyguladığı programı uygulayıp onun gibi olacağımızın garantisi yok. ayrıca böyle bir vücut hayal eden arkadaşımız olduğunu da sanmıyorum.
1.78 boy a göre çok estetik bi boy yapmış bence.vcudu sayesinde people dergisi tarafından yaşayan en sexi erkekler arasında 3. olmayı başarmıştır =)
Ben standart bir gene sahip birinin bu çalışmayla bu vücudu yapabileceğine inanmıyorum. Sansasyon yaratmak ve dikkat çekmek ve reklam yapmak için yapılan düzmece yazılar sadece.
orantı önemlidir. iyi bi vcüt kesinlikle parça parça şişkin kaslardan ibaret değildir aksine iticidir. omuzları ne kadar iyi bi genetik yapıya sahip olduğunun kanıtı.hacimli omuz kasları olmamasına rağmen çok genişler.kişisel görüşlerimdir kimse alınmasın parça parça insan üstü görünümü sevenler de var
deltoidleri çok sağlam olmuş daniel ağabeyin, açıkçası şöyle olmayı becerip çok kısa bir definasyona girersem ben tatmin olurum.