Ludendorff
Üye
Wilder in Klitschko yu zorlayabileceğini sanmıyorum. Son maçında çok açık verdi ve ciddi adamlarla ringe çıkmadı. Alexander Povetkin-Deontay Wilder dövüşse heyecan olur ama klitschko heyecan bırakmıyor.
Wilder in Klitschko yu zorlayabileceğini sanmıyorum. Son maçında çok açık verdi ve ciddi adamlarla ringe çıkmadı. Alexander Povetkin-Deontay Wilder dövüşse heyecan olur ama klitschko heyecan bırakmıyor.
Birde bu Wbc nedense kemer birleştirme maçı yapmıyor. Kemer Vitalide olduğu için kardeşiyle ringe çıkmadı doğal olarak, bakalım insalllah kemer birlestirme olur.Çok acaip atletik ama belli olmaz bakalım Klitschko'ya kalmasın da yeter.
klitschko-fury maçından önce şampiyonun çok rahat kazanacağını ve fury nin çok hantal olduğunu düşünüyordum ama bu deli irlandalı herkesi şaşırttı.. o hantal görüntüsüyle nasıl o kadar çevik olduğunu çözemedimacayip bir durum oldu.. vitali klitschko bile kiev belediyesini bırakıp ringe çıkabilir.. ayrıca david haye de geri dönüyor.. wilder ve povetkin kapışması yakın.. anthony joshua ise gelecek vadediyor..
benim aslında beğendiğim tarzda dövüşen boksör david haye idi ama klitschko ya kaybedince bende biat ettimHocam valla çok acayip bir durum oldu.Klitscko örnek aldığım ve çok sevdiğim bir adamdı nasıl kaybetti anlamadım..Çok rahat kazanacağını bekliyordum bende.Valla bir ünvan maçında da bu kadar kolay el değiştireceğini sanmıyordum.
povetkin bence boydan kaybediyor, önce wilder maçında dopingli çıktı ama şans 2. kez yüzüne güldü ve wilder elini kırınca interim kemer için stivernie karşısına çıkacakken yine pozitif, şansını kaybetti artık.Alexander Povetkin'e yazık oldu, üzerinde ilaç bulundu ve tüm müsabakalardan süresiz men edildi.
Muhteşem kariyere sahip olabilirdi ama mahvoldu.