Dövme yaptıracağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eco123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Su sekilde cevaplayayim

1. gondermem bu soz uzerine idi.

Nasil biri oldugunuz beni ilgilendirmiyor (dindar yada degil). Ateslenmemin sebebi eger zahmet edip bir kez daha yarumumu okursaniz cevabi goreceksiniz.

Eger kurallari okumus olsaydiniz #16 ci yorumunuzun konu disi oldugunu bilirdiniz.(trolluk)

Ulkenin sahibi falan degilim onu belirteyim (keske olsam :))

Bunun cevabi da benim yorumumda mevcut ayrica konuyu acan kisi bunun gecici bir dovme olacaifini da belirtmis zaten.

DOVME SAHIBI BIRI OLARAK bu tarz isteklerin (gecici dovme yada kalici) ne oldugunu iyi biliyorum ve bu cercevede yorum yaptim.

Iddiali yada degil sizin bu baslik altindaki goreviniz fikir uretmek.

Arkadas fikir istemis. Dovmeye karsi biri iseniz bunu daha tatli bir dilde belirtebilirdiniz ama bu yaptiginiz sekilde degil msg #16

ben orda ortaya konustum yazinin devaminda da baslik sahibinede soyledim zaten sen sadece isine gelen kismini alintilamissin neyse uzatmiyorum.

No mercy veya Go hard or Go home güzel

Fakat Go hard or Go home dövmesine bakıpta spor bilmeyenler yanlış anlamlar çıkartabilir. Anladınız siz onu.:)

No mercy veya Go hard or Go home güzel

Fakat Go hard or Go home dövmesine bakıpta spor bilmeyenler yanlış anlamlar çıkartabilir. Anladınız siz onu.:)

ahahaahh anladım süpersiniz ya (:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:12 ----------

Masum bir geçici dövme için ne bu kavga anlamıs değilim sadece fikir istedim :S

Göktürk alfabesi ile güzel şeyler yazabilirsin. Hem değişik hem ilgi çekici olur.

anlamadığım bişey var neden asla pes etme değil de never give up yada neden beni yalnız allah yargılar değilde ingilizcesi ...bazı kalıplaşmış sözler vardır no pain no gain gibi bunu türkçe yazmak saçma olur ama kollarda sürekli ingilizce sözler görüyorum bana biraz saçma geliyor neden ingilizce yani daha mı esrarengiz oluyo diye :)
en son gördüğüm justice die bir döğmeydi bi gencin kolunda yani neden adalet değil :)

anlamadığım bişey var neden asla pes etme değil de never give up yada neden beni yalnız allah yargılar değilde ingilizcesi ...bazı kalıplaşmış sözler vardır no pain no gain gibi bunu türkçe yazmak saçma olur ama kollarda sürekli ingilizce sözler görüyorum bana biraz saçma geliyor neden ingilizce yani daha mı esrarengiz oluyo diye :)
en son gördüğüm justice die bir döğmeydi bi gencin kolunda yani neden adalet değil :)

Bu konuda size katiliyorum. Ayni dusuncedeyiz ve benim yazim turkce olacak. Buna coktan karar vermistim.

Back
Yukarı