Dövüşmek istiyorum

16 yaşındayım ve kendi yasıtlarımda ringde veya kafeste dövüşmek istiyorum bunun için kuruluslar kulupler varmıdır istanbulda

Sakin ol rambo evinde dur

Istanbulda Corvos MMA Akademi var oraya bi bakabilirsin :)

yaşadığın şehrin arka mahallelerine git kalabalık bir kitleye bi saygısızlıkta bulun sağlam bir dayak ye bir daha böyle sorunlar kalmayacaktır.

Yaw adam belki dövüşçü olmak istiyor bu ne şiddet bu celal. :)

Kendine güzel bir salon ve hoca bul. Henüz gelişim çağındasın sakın kasksız maç yapayım filan deme. Zaten adam gibi bir hoca bulursan bunlara dikkat eder.

münzevi bıktık ama artık bu tip konulardan.ben x yaşındayım yumruğun fenadır koydum mu oturturum geleceğim parlak ne napayım ne edeyim.eski bir laf vardır bilirsiniz el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış.artık herkes böyle.birileri gaz yiyor hemen salonlara doluşuyorlar onların egosu bıktırdı artık.

Ben de gereksiz bir soru olduğunu düşünüyorum, İstanbul'da tabiiki dövüş sporları eğitimi veren yerler var ve zaten bu sporların eğitimini alırken bol bol dövüşüyorsunuz. Zaten mma eğitimi almadan karşılaşmaya girmek gibi bir durum söz konusu değil düzenlenen turnuvalarda.

Eğitimini almadan zor kardeşim , MMA eğitimine başla ama türkiyede fedarasoyun felan yok resmi maçları yok.Yabancı ülkeye gitmen lazım , illegal bulursun ama yaşıt bulurmusun bilmem :D

Yenilmez 3ü izlemeni tavsiye ederim bir daha dôvùsmek istemezsin

Bende izledim ama hırs geldi daha çok dövüşesim bende mi? değişik tepki yapıyor bu film :D

Yenilmez 3ü izlerse bu istek dahada artar :D :D ben izledim banada bi gaz geldi :D

ama yenilmez 2 deki Yuri boykanın bacağının kırıldığı sahneyi izlesin bidaha dövüşün d sini almaz azına :D hyper_

Bu arada benimde yaşım 15. Hiç tavsiye etmem en iyi olsan bile böyle bi sporda kesinlikle dayak yiceksin :D

Yuri boyka bile yedi yani :D . şaka bi yana bencede kum torbası al bende kum torbası alıcam böyle duyguları bastırmak için..

Back
Yukarı