Merhaba, bildiğiniz gibi bende ketojenik diyet yapıyorum. Size sormak istediğim birkaç sorum var.
Başlayalı kaç ay oldu ve kaç kilo verip belden ne kadar inceldiniz?
Ketojenik diyette çok fazla besin alternatifi yok ama siz benden daha tecrübelisiniz bildiğiniz diyete uygun farklı besinler varmı?
Kas kaybettiniz mi? Kaybettiyseniz normal sayılabilecek düzeyde mi yoksa fazla mı?
Merhabalar öncelikle diyetinizde başarılar.
Besin konusunda maalesef haklısınız onda karbo çok bunda yağ az derken pek bir seçenek kalmıyor.
Kaşar peyniri ve yer fıstığı en büyük yağ kaynaklarım benim beslenmemde.
Ayrıca tavuğu yağda yapmak yerine ızgara yapıp üzerine zeytinyağı ile sos yapabilirsiniz.
Kıyma için ben genelde yağlı kavurup hazırlayıp süzme yoğurt ile beraber yiyorum.
Yeşillik salatası yiyebilirsiniz. Mayonez ile güzel bir sos hazırlayıp.
Bel ölçümü almıyorum aynada gördüğüme göre hareket ediyorum.
Ama şöyle bir ölçü verebilirim diyete başlarken 36 beden kot pantolonun düğmesini kapatamıyordum hatta kumaş pantolonla düğmeyi patlattığım bile oldu şu anda aynı kot pantolon gayet rahat oluyor.daha gidecek yolum çok bu sene fazla kilo aldım kış döneminde.
Kilo olarak ben biraz yavaş ilerliyordum kardiyo yapmadığım için 105 ten 97 e kadar düşmüştü yani 9 kilo civarı ve 3 aylık bir süreçte oldu bu ancak haziran başında tatil düğün hastalık derken bi 3 4 kilo almıştım şu anda tekrar 98 e geldim burdan artık kardiyo ile beraber devam ediyorum.
Kas kaybı konusunda ben pek bi azalma görmedim kollarım hala aynı ölçüde daha verecek kilo olmasından dolayı olabilir belki ama antreman performansı olarak ta gayet iyi gittiği için pek bir kayıp olduğunu sanmıyorum
Umarım yardımcı olur açıklamalarım tekrar başarılar