CrossFit

Ya su foruma neden bu hamallari aldiklarini anliyamadim hâlâ

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
walla kardeşim insanların 20 dk lık antrenman için harcıycak 2 saatleri varsa sorun yok bizim açımızdan Jacklifter kardeşimin dediği gbi zevk meselesi.. ama bana her halükarda 20 dk da 2 saatlik antrenman maddesi çok cazip gelio :) ben sadece farkındalık yaratmaya çalışıyorum ;)

walla kardeşim insanların 20 dk lık antrenman için harcıycak 2 saatleri varsa sorun yok bizim açımızdan Jacklifter kardeşimin dediği gbi zevk meselesi.. ama bana her halükarda 20 dk da 2 saatlik antrenman maddesi çok cazip gelio :) ben sadece farkındalık yaratmaya çalışıyorum ;)
Bu konuda cok dogrusunuz zaman en onemli seydir millette cok var cunki isleri güçleri yok :) farkındalık dan daha fazlası hamallarin 2 saatte öğrendiğini 20 dk da öğrenmek :D bilgi kaslara gitmiyosa bi farkindalik olmuyo hamallara duyrulur ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CF34 mağazası derken Muscle Up Sport'un mağazasını mı kastediyorsun Neoactrain?

Muscle Up Sport ayrı bir firma, bir çok markanın ürünlerini getiriyor ülkemize. Solid Performance ise Mehmet Kilimci'nin ekipman markası, pazarlamasını Muscle Up Sport yapıyor şuan.

10649527_1485737085046680_3533797014377476213_n.jpg

Şöyle bir ip ucu vereyim. Çok güzel bir yer ile geliyoruz. :)

Armada'yı referans alırsak konum olarak yer güzel :)
Teşekkürler shaq,

Hem konum olarak, hemde fiziki şartlar olarak çok güzel bir yer bulduk. Hala teyit etmeye çalışıyorum, ama şu an araştırdığım kadarı ile dünyadaki en büyük CrossFit salonu olacak gibi duruyor. :)

Acilis zamaniyla ilgili bir ipucu da verebilir miyiz hocam? :)
Gelecek hafta tadilata başlıyoruz. Yılbaşından önce tanıtım derslerine başlamak istiyorum, ama zaman gösterecek. :)

Merhabalar, benim crossfit yapan dostlara bir sorum olacaktı. Önce kendi durumumdan bahsedeyim. 4 senedir spor yapmıyorum omuz ve bileğimdeki sakatlıklardan dolayı. Ondan önce pek çok takımda basketbol oynuyordum tabi oynadığım takımların salonlarında fitness antrenmanları yaptım. Ağır sakatlıklar geçirince basketbolu bırakmak zorunda kaldım. 4 yıldır düzenli olarak bi spor yapmıyorum. Bu ay itibari ile omuzumu iyi hissettiğim için başlamak istiyorum ve ilgimi çeken şey crossfit(daha dinamik ve kondisyona dayandığı için) ancak yılardır spor yapmadığım için vücüdum hantal. Aslında kilo boy oranım iyi ama bir anda crossfit sporuna başlamak ve ağır antrenmanları tamamlamak benim için zor olabilir diye düşünüyorum. 3 ay fitness yapıp vücudumu hazırladıktan sonra crossfit'e başlamayı düşünüyorum. Sizlere sorum şu ki direk crossfit'e başlamak mı daha iyi olur benim için yoksa önce vücudu biraz fitness ile hazırlayalım mı?
şimdiden teşekkürler

Merhabalar, benim crossfit yapan dostlara bir sorum olacaktı. Önce kendi durumumdan bahsedeyim. 4 senedir spor yapmıyorum omuz ve bileğimdeki sakatlıklardan dolayı. Ondan önce pek çok takımda basketbol oynuyordum tabi oynadığım takımların salonlarında fitness antrenmanları yaptım. Ağır sakatlıklar geçirince basketbolu bırakmak zorunda kaldım. 4 yıldır düzenli olarak bi spor yapmıyorum. Bu ay itibari ile omuzumu iyi hissettiğim için başlamak istiyorum ve ilgimi çeken şey crossfit(daha dinamik ve kondisyona dayandığı için) ancak yılardır spor yapmadığım için vücüdum hantal. Aslında kilo boy oranım iyi ama bir anda crossfit sporuna başlamak ve ağır antrenmanları tamamlamak benim için zor olabilir diye düşünüyorum. 3 ay fitness yapıp vücudumu hazırladıktan sonra crossfit'e başlamayı düşünüyorum. Sizlere sorum şu ki direk crossfit'e başlamak mı daha iyi olur benim için yoksa önce vücudu biraz fitness ile hazırlayalım mı?
şimdiden teşekkürler
bence ilk 3 ay vg yapıp öyle başla crossfite hem vucudun hamlıgını atar hemde vg crossfite altyapı oluşturur

şimdiden teşekkürler
Bu sorunun cevabı nerede CrossFit yapacağınıza göre değişir, bunu belirtirseniz daha geniş bir cevap verebilirim.

Back
Yukarı