Jacklifter
Üye
Klokov baya kaptırdı kendini bu işe. 

Zombie ya da Caveman (mağara adamı) crossfitters gibi bir konsept yapsalar acayip otururmuş bu hareketlersabah sabah
su anda tatildeyım memletetımdeyım 1.5 aydır bu programı uygulamaktayım ızmıre dondugumde daha fazla ımkanım olacagından daha fazla hareket olanagım oluyor bı 20 gun daha boyle ıdare etmem gerekıyorSizinki baya büyük bir kombine dev set olmuş. CrossFit'te hareketler ve antrenman şekli her gün değişiyor, sanırım siz her gün aynı şeyi yapıyorsunuz. Buna CrossFit methodu uygulanmış bir vücut geliştirme programı diyebiliriz sanırım.![]()
İzmir'e de resmi bir salon açılacağını duydum. İmkanınız olursa CrossFit'i resmi bir salonda iyi eğitmenler eşliğinde yapmanızı tavsiye ederim.su anda tatildeyım memletetımdeyım 1.5 aydır bu programı uygulamaktayım ızmıre dondugumde daha fazla ımkanım olacagından daha fazla hareket olanagım oluyor bı 20 gun daha boyle ıdare etmem gerekıyor![]()
kesinlikle haklısınız bana da biri soylemıstı açılacak dıye eger acılırsa kosa kosa gıderım..zaten son 1 yıldır crossfıt tarzı calısmaya basladım cok hosuma gıttı bundan once de 4 yıl MMA sporuyla ugrastım bu tarz extrem sporları sevıyorum lımıtlerı zorlamak güzelİzmir'e de resmi bir salon açılacağını duydum. İmkanınız olursa CrossFit'i resmi bir salonda iyi eğitmenler eşliğinde yapmanızı tavsiye ederim.![]()
Elde yara ve sonraki aşama olan nasır bu sporun gerçeği, magnezyum kaymayı önleyici materyal, ağırlıkla özellikle omuzlama,silkme,koparma gibi patlayıcı güç antremanlarında daha da fazlalaşan ciltteki burulma o zararı veriyor, onu da önlemek mümkün değil.@Jacklifter Ya hocam kusura bakma kaç zamandır soracağım soramıyorum, bu ellerdeki yaraları falan önlemek için magnezyum karbonattan başka çare var mıdır? Eldiven falan takınca da barı kavramada sıkıntı çıkıyor.![]()
Farkındayım hocam çok sağol. Flaster falan denedim bir ara, koparma yaparken bar gitti gelmedi bir daha elime. Yapacak bir şey yok artık.Elde yara ve sonraki aşama olan nasır bu sporun gerçeği, magnezyum kaymayı önleyici materyal, ağırlıkla özellikle omuzlama,silkme,koparma gibi patlayıcı güç antremanlarında daha da fazlalaşan ciltteki burulma o zararı veriyor, onu da önlemek mümkün değil.
Özellikle tokalaşma vb, sosyal jestlerde karşı tarafı ürkütür, o yüzden elinizi düz değil avuç pozisyonunda tutarsanız karşı tarafı nasırlarınıza değdirmezsiniz, ben parmak da çalıştığım için oralar bile nasır, o yüzden ne yapsam işe yaramıyor.
Elinizi sürekli sıcak su ile yıkarsanız iyice yumuşar ve incelir, ama sporu tutkuyla yapıyorsanız hep olur![]()