Hayır yapmıyorum barfiks türevleri sınav türevleri yani Full body giriyorum aslında ama hani bi kaç ay ağırlık yapsam sonra crossfite donsem avantajı var mı yoksa yanlış mı olur ?hedefine ve amacına göre değişir. crossfit yapıyorum diyorsun ama onda da koparma , silkme vs. hareketler var onları yapmıyor musun ?
Ayrica Hedefim biraz kaslari büyütmek ..hedefine ve amacına göre değişir. crossfit yapıyorum diyorsun ama onda da koparma , silkme vs. hareketler var onları yapmıyor musun ?
Crossfit at , bodybuilding eşekse araba hangi spor hocam merak ettim ...[emoji56][emoji56][emoji56]Bence crossfit'i bırakıp, bodybuilding'e dönmek attan inip eşşeğe binmektir. Lakin devir araba devri. Anlayacağın CrossFit'in de kötü yönleri var. Özellikle zamana karşı yarışılan antrenman sistemi. Antrenman içerisindeki squat, snatch, clean gibi hareketleri sırf antrenmanı daha kıza zamanda bitirmek için düzgün vücut formundan fedakarlık ederek yapmak bence saçmalıktan başka bir şey değil. Gözümde CrossFit'in bittiği kısım zaten bu nokta. Kaçınılmaz sonuca adım adım: Sakatlık!
Crossfit at , bodybuilding eşekse araba hangi spor hocam merak ettim ...