Phil_Heath
Üye
Phil ile yapmıyorum ama nasıl çalıştığı belli. Sen onunla birlikte antrenman yapıyor musun?
Ben bana göre doğru olanı savunurum diğer insanlar gibi birşeyi çok kişi söylüyorsa o doğrudur demem. Yine derim PROTEİN TOZU ZARARLI psikolojik olarak ta fiziksel olarak ta. ADMİN SIFATLI KİŞİ BENİ BANLAYACAĞINI İMA ETMİŞTİ HALA HAREKET YOK.
Victor Richards örneğini sana vermiştim ama sen bağlantıyı kuramamışsın. Başkaları anlar artık. Öylesine aklıma gelip demedim.
Yarışma şartlarını biliyorum.
---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:04 ----------
Phil_Heath mesajımı alıntı yaparken içinde oynama yapmazsanız sevinirim.
ben onunla antreman falan yapmıyorum ancak birçok röpörtajını izledim ve birçok antemanını da takip ettim ayrıca diğer forumlardan ve kaynaklardan takip ettim ve onun hakkında dediklerinin çoğu hatalı.
merak etme victor richards derken ne demek istediğini net olarak anladım ama sen benim dediklerimi anlamaya gayret göstermedin

yarışma şartlarını bilsen şu ana kadarki yazdıklarının yarısını yazmazdın.
ayrıca söylediğin bilgilerle ilgili kaynak verirsen sevinirim ; ama sana şunu diyeceğim bu kafayla gidersen hayatta işin çok zor;
Her şeyi bildiğini düşünen insan kendini farklı sanan bir zavallıdır. Unutma ki, neyi bilmediğini bilmek insan olmanın ilk şartıdır...
Victor Hugo
edit:
mesajında herhangi bir oynamada bulunmadım.
bu mesaj bu konu altındaki son mesajımdır daha fazla tartışmaya girmeyeceğim mesajlar off-topic'e doğru sürükleniyor.