Ciger Yemek

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve ege_2048 tarafından 4 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. ege_2048
    Offline

    ege_2048 Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Forumu bayagi kurcaladim ama bu ciger mevzuuna pek deginilmemis. Malumunuz dana ciger bol miktarda l-carnitin icermekte. Internette bi yerde cigerin sabah yenildiginde oldukca faydali oldugu ve eger ceviz badem findik gibi yemislerle beraber yenilirse etkisinin artacagi yaziyordu. Denemeye deger buluyorum ozellikle yag yakma veya yaglanmadan hacim kazanma konusunda faydasi olabilir. Tabii haftada bir veya iki kere yenilebilir gibi zira alisik olmayinca sabah sabah biraz zor oluyor. Yorumlarinizi merak ediyorum.
     
  2. body-ci
    Offline

    body-ci Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    256
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    0
    valla ciğeri çoook severim inanmazsın daha bugün yedim...l-carnitin içerdiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu...ama tavuk ciğerimi yoksa dana ciğerimi daha faydalı ? ben tavuk ciğerini daha çok severim , et fiyatları mağlumunuz yüksek ciğer yiyoruz bizde
     
  3. ege_2048
    Offline

    ege_2048 Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Haklisiniz fiyatar berbat ama maalesef dana cigeri bu faydalara sahip. Tipki tavuk eti ve kirmizi et gibi dusunmek lazim. Acikcasi ben 12 liraya 600 gram aliyorum ve bunu 200'er gramdan 3 gun tuketiyorum. Yani ogunu 4 liraya geliyor.
     
  4. van_damme34
    Offline

    van_damme34 Yeni Üye

    Katılım:
    15 Haziran 2010
    Mesajlar:
    180
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbul
    dana cigeri lezzetli mi? :D
     
  5. ege_2048
    Offline

    ege_2048 Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Valla yapis seklinize bagli tavugu haslar gibi yapinca cokda iyi degil ama yine de lezzetli ama bence en iyisi cigerle beraber kasaptan azicik hayvan ic yagi alip onunla cigeri pisirmek. Harbiden cok lezzetli oluyor ama kalori artiyor bu halde.
     
    van_damme34 bunu beğendi.
  6. BetterThanBe4
    Offline

    BetterThanBe4 Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2009
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul/Tekirdağ
    Dikkatli tüketilmeli, sakatatların kolesterol oranı daha fazla
     
  7. skull
    Offline

    skull Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2010
    Mesajlar:
    221
    Beğenileri:
    73
    Ödül Puanları:
    38
    Sakatatı dozajında tüketmek oldukça faydalı.Yanlız ciğeri haşlama gibi yapınca kokusu çok kötü oluyor.Ben hanıma fırında ciğer,dalak vs sakatatları karışık yaptırıyorum.Çok da güzel oluyor.
     
  8. o_N_u_R
    Offline

    o_N_u_R Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2014
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Turizm Otelcilik
    Yer:
    Istanbul
  9. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.560
    Beğenileri:
    1.080
    Ödül Puanları:
    123
    dana çiğerinin amino asid değeri muhteşemdir.
     

Sayfayı Paylaş