hernan77 dedi:bakıyorumda herkes barfks canavarı kesilmiş. ama bu işi gayri nizami yapıpta ben bu kadar barfiks çekiyorum diyen birsürü insan tanıyorum. bence önemli olan nizami barfiks çekebilmek. bu şekilde 15 tane çekebilen varsa bravo derim. vucut ağırlaştıkça barfiks çekiş olayıda zayıflıyor.....
Mr.Olympia dedi:Barfikste benim için önemli olan hareketi tam yapmak yani bitiş noktasında kolların tamamen düz olarak salınması ve olabildiğince ağır kilolar kullanmaktır.Yıllardır ayağıma aldığım dambellarla (Maksimum 30 kg lık) 6-8 tekrar yapıyorum. Sürekli ayağımda dambellar olduğu için hareketi boş olarak yaptığımda ise sanki uçuyorum ... Biri beni durdursun :lol:
zfrskr dedi:hernan77 dedi:bakıyorumda herkes barfks canavarı kesilmiş. ama bu işi gayri nizami yapıpta ben bu kadar barfiks çekiyorum diyen birsürü insan tanıyorum. bence önemli olan nizami barfiks çekebilmek. bu şekilde 15 tane çekebilen varsa bravo derim. vucut ağırlaştıkça barfiks çekiş olayıda zayıflıyor.....
Evet haklısın hernan.özellikle de geniş tutuş enseye çekişte 15 yapan adam çok sağlamdır bence de.
FleXoR dedi:zfrskr dedi:hernan77 dedi:bakıyorumda herkes barfks canavarı kesilmiş. ama bu işi gayri nizami yapıpta ben bu kadar barfiks çekiyorum diyen birsürü insan tanıyorum. bence önemli olan nizami barfiks çekebilmek. bu şekilde 15 tane çekebilen varsa bravo derim. vucut ağırlaştıkça barfiks çekiş olayıda zayıflıyor.....
Evet haklısın hernan.özellikle de geniş tutuş enseye çekişte 15 yapan adam çok sağlamdır bence de.
burada ben kast ediliyorsam burada kayıtlı bir çok öğrencim var onlara sorabilirsiniz.
iceboys dedi:en fazla 40 yaptım ayağımı bisikletin pedallarına geçiripte denemiştim o şekilde 9 yaptım çocukluğum hep parklarda demirlerin üzerinde geçti maymun gibin :lol:
vücut ağırlığım az geliyo yorulmuyom diye makinada yapıyom kanat, ondada en sona takıyom yine yetmiyo...
En fazla kac tekrar yapabiliyorsunuz ? (araliksiz)
Bu arada Dünya rekoru Stephen Hyland (UK)´e ait. 1 Saatte (bu bir saat icinde ara verdi) tam 701 tekrar yapmis :badgrin:
12 saatte ayni kisi 2,222 tekrar yapmis.
![]()