hardtraining dedi:bu Stephen Hyland ın bi resmi varmı kanatlarını merak ettim hazerfan ahmet çelebininki gibidir herhalde![]()
max 14 tekrar tapabilirim (aralıksız)
Niyazi Kurt'u taniyan var mi? bilek guresinde 80 kiloda dereceleri var. ilk salonumun sahibiydi, 80kg tek koluyla on kol calisirdi. baska bi bilek gurescisi arkadasi gozumun onunde tek koluyla nizami 8 tekrar barfiks cekmisti, 8 sene oldu ama goruntu hala capcanli gozlerimin onunde!!!Karasan dedi:Bomberman, senin o dediğin şekilde, bende lisede 9 tane çekiyordum, ancak o tek el sayılmıyor tam, zira eninde sonunda sol kolundanda güç alıyorsun.
Tek elle barfiks çeken "canavarlar" bilek güreşçileri, onların yapabilmesine şaşırmamak lazım, 60 kilo olup, kendi kilosuna yakın dumbbell ile wrist curl yapan bir bilek güreşi şampiyonu olduğunu duymuştum, işte bu tip adamlar o işi beceriyor (sol elini kotunun arka cebine sokarak çekiyor barfikisini :lol:
bomberman dedi:karasan peki benim su anda idmanda yaptigim bütün hareketlerde 1 bucuk sene öncesine göre cok daha güclü olmama ragmen daha az barfiks cekmemin nedeni ne? valla bayagi bi kafa patlatiyorum ama bulamiyorum. kilo artisiyla alakali olabilir mi? saygilar.
bomberman dedi:bence böyle bir seyi yapmak imkansiz. hem güc olarak imkansiz hemde fiziksel kanunlara aykiri. cünkü elinle tutunabilecegein incelikteki bir agac dali koskoca ati ve pehlivani tasiyamaz kirilir![]()