Cardiosuz yağ yakımı için öneriniz?

SpiTTLe

Üye
Bu akşam aklımda şöyle bir düşünce oluştu... Biz L-carnitine kullanarak cardiomuzu yapıyoruz Yağ yakıp bir definasyona kavuşuyoruz ANCAK... cardio için vakit bulamayan bir çok kişi var Öss -İş ve Benzeri nedenler ile...
Benimde aklıma takıldı günlük hareketler ile cardio yapmadan ne tür bir supplement kullanılmalı?:confused: aklımda 3 çeşit madde belirdi
a)L-carnitine
b)CLA
c)Burner
Bunlardan cardio yapılmadığı halde en etkili olanının burner olduğunu düşündüm tek kötü yanı içerisinde çok az miktarda carnitine bulunması bence herhangi bir carnitine ile desteklenirse güzel sonuçlar elde edebilir...
Sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum.. :)

cardio yapmadan sadece beslenmene dikkat ederek oldukça yavaş kilo verirsin ve kas kaybı olur o yüzden cardiyoya zaman bulmaya çalış o da olmadıysa gün içinde aktif olmaya bak msela asansörü kullanma,kısa mesafeleri yürüyerek gitmek gibi.
Supplemente gelirsek carntin,egzersizsiz hiç bir işe yaramaz.Cla alabilirsin veya metabolizma hızlandırıcı ürünleri de deneyebilirsin

cardio yapmadan sadece beslenmene dikkat ederek oldukça yavaş kilo verirsin ve kas kaybı olur o yüzden cardiyoya zaman bulmaya çalış o da olmadıysa gün içinde aktif olmaya bak msela asansörü kullanma,kısa mesafeleri yürüyerek gitmek gibi.
Supplemente gelirsek carntin,egzersizsiz hiç bir işe yaramaz.Cla alabilirsin veya metabolizma hızlandırıcı ürünleri de deneyebilirsin
tamamiyle katılıyorum zaten kendim günde en az 3000 kalori yaktığıma eminim gün içerisinde

kardiyosuz da yağ yakımı gerçekleştirilebilinir...
önemli olan beslenme..proteini yüksek tutup, karb.
miktarını kısmen daha az tutacağın bir beslenme programında
yağ yakımını mümkündür..
l-carnitine falan gerek yok yeter ki beslenmen temiz olsun..

kardiyosuzda kilo verilebildiğini bir arkadaşımda net bir şekilde gördüm

1,60 boy 86 kiloydu reklam olmasın diye ismini vermeyim bir firmaya gitti sağlıklı beslendi supplement falanda almadı

3 ayda 20 kilo verdi 66 kiloya düştü..

Ne göbek ne fazlalık kalmadı fit bir vücuda kavuşltu...tabiki kaslı değil ama en azında yağı yoktu

demek istediğim beslenme bu işin %60-70 i bence..sporla desteklenirse çokçok daha iyi

kardiyosuzda kilo verilebildiğini bir arkadaşımda net bir şekilde gördüm

1,60 boy 86 kiloydu reklam olmasın diye ismini vermeyim bir firmaya gitti sağlıklı beslendi supplement falanda almadı

3 ayda 20 kilo verdi 66 kiloya düştü..

Ne göbek ne fazlalık kalmadı fit bir vücuda kavuşltu...tabiki kaslı değil ama en azında yağı yoktu

demek istediğim beslenme bu işin %60-70 i bence..sporla desteklenirse çokçok daha iyi

3 ayda 20 Kilo biraz sağlıksız değilmi ve üstelik sadece meraktan soruyorum bel çevresinde hiç mi kırışıklık vb. kalmadı duh

3 ayda 20 Kilo biraz sağlıksız değilmi ve üstelik sadece meraktan soruyorum bel çevresinde hiç mi kırışıklık vb. kalmadı duh

bunu başaran arkadaşım baya yakın bir arkadaşım.Bence sağlıksız ama yedikleri asla sağlıksız değildi ve sonuçta sağlıksız bir bünyeye sahip olmadı.

Arkadaşın en önemlli bşaarısıda o kiloyu korumak oldu.O diyet biteli5 sene oldu ve hala koruyor...

Kırışıklığa gelince hiçbirşey yoktu vücudunda(en azndan benim görebildiğim):)

Back
Yukarı