Cardio'dan Önce Ve Sonra Neler Yenmeli ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Caribbean T tarafından 1 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar başlıktada göründüğü gibi cardioda sonra yaktığımız kalorileri geri almamamız için neler yemeliyiz.Forumda biraz araştırma yaptım.Vucudun gelişmesinde yediğimiz yiyeceklerinde katkısı olduğu için en sağlıklı vucuda sahip olmamız için günde neler tüketmeliyiz neler yememeliyiz ? Ben bu hafta B.B ye başladım.Şuan boyum 1.74 Kilom 90 spordan geldiğim zaman oturup ne yesem ne yemesem diye kara kara düşünüyorum.Birazda korkuyorum yaktığım kalorileri tekrar geri alıcağım diye internette araştırma yapmama rağmen istediğim sonucu alamadım.Bende size danışıyım dedim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)

2. devilish

devilish Üye

Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    internette araştırmışsın ama sanırım bu sitede araştırmamışsın böyle bir konunun işlenmemiş olması hemde böyle bir forumda sence mümkünmü acaba: ) amacım zayıflamak olmadığı halde 100+ kilodan 70 e inenlerin yaptıkları konuları gördüm okudum + sorunla ilgili birsürü cevap içeren konu varken sitede burda konu açıp cevap beklemekle bence daha çok zaman kaybediyorsun : )

3. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Dostum forumda binlerce konu var beslenme bölümünün çoğuna baktım aradığım sonucu bulamadım.Sitelerde gezinip duruyorum.Neler yersem daha sağlıklı zayıflayıp kaslanabilirim ?

Son düzenleme: 1 Mayıs 2010
  4. rodenward

rodenward Üye

Beğenileri:
    45
    Ödül Puanları:
    0
    ben kardiodan sonra 1 yeşil elma yiyorum

5. korki

korki Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    hic yememek olmaz yani okadar enerji yaktiktan sonra.ELmayla gecistirme derim erken saatlerde bitiriyorsan aksam yani haslanmis tavuk yiyebilirsin bence

6. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Bende zaten yağsız haşlama tavuk yiyorum.Sabah kalktığımda 2 tam yumurta 20 30 gram peynir 2 3 zeytin günde en az 1-2 bardak süt içiyorum.İnşallah kilo veririm.Wallaha canıma yetti :D

7. devilish

devilish Üye

Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    0
    cardio yapmadan 30-40 dk önce bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi katarak iç yay yakımını ciddi ölçüde hızlandırır aynı zamnda bağışıklık sisteminde geliştirmiş olursun

8. darknesssword

darknesssword Üye

Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Kardiyodan 40 dk önce yeşil çay+1 kivi,30dk sonra 100 gr haslama tavuk gögsü,4 kaşık lapa pilav hemen ardından bitki çayı

9. Caribbean T

Caribbean T Üye

Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,söylediklerinizi deneyeceğim. :)

10. makeawish

makeawish Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Denizci
    Yer:
    Muğla
    Ben cardioyu haftasonları sabah erken 8-9 gibi yapıyorum. yaklaşık 45-60 dakika sürüyor. başlamadan önce 2000 mg l-carnitine alıyorum ve 1 bardak sade kahva içiyorum. bittikten sonra da 1 ölçek whey protein + biraz kahve + buzu karıştırıp içiyorum yaklaşık 1 saat sonra kırmızı+yeşil biber+baharat+2 tam 5 sarısız yumurta ile bir omlet hazırlıyorum yağsız teflon tavada 1 bardak portakal suyuyla yiyorum.

Sayfayı Paylaş